June 6, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

WK NLQ met Pramana Shift

1 min read
WK NLQ met Pramana Shift
/ WK NLQ fulfilled Pramana Shift


Groeten aan iedereen terwijl we terugkijken op het WK 2022. De knock-outs naderen snel terwijl de beugel vorm krijgt. Felicitaties aan de USMNT voor het halen, en veel succes op zaterdag tegen Nederland!

We hebben geweldige reacties gekregen op ons historisch dashboard voor de Wereldbeker dat we in ons vorige Domo on Facts-bericht hebben geïntroduceerd. We hebben een aantal updates op komst op basis van de geweldige feed-back die we hebben ontvangen voetbal (😂 – excuses aan de relaxation van de wereld) enthusiasts more than de hele wereld. We hebben ook veel vragen gekregen over één tabblad in het bijzonder, Vraag me alles en wilde die in dit bericht behandelen.

Ons Request Me Nearly anything-tabblad wordt mogelijk gemaakt door Pramana Labsa spouse van ons. Ze hebben een products, Pramana Change, dat Pure Language Research-mogelijkheden biedt binnen uw Domo-omgeving. Hierdoor kun je vragen stellen als:

  • Welk gastland heeft de meeste doelpunten gescoord op één WK?
  • Wat zijn de meeste gecombineerde doelpunten in een wedstrijd waarbij de Verenigde Staten betrokken zijn?
  • Welke speler heeft de meeste doelpunten op het WK 2022?

Als u meer wilt weten in excess of hoe Pramana Change u kan helpen uw natuurlijke taaldoelen in Domo te bereiken, neem dan rechtstreeks get in touch with op met uw accountmanager (AE), klantsuccesmanager (CSM) of Pramana Labs.

Probeer het hieronder zelf uit:
Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.