February 4, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Videoanalyse in het openbare leven: wat levert het mij op?

1 min read
Videoanalyse in het openbare leven: wat levert het mij op?

Beweging van mensen – Online video-analyse kan helpen inzicht te krijgen in de stroom van mensen. Waar gaan ze naartoe? By way of welke route? Te voet / fiets / fiets / scooter?

Verkeer – Achieved actual-time incidentdetectie kunt u onmiddellijk reageren en voertuigen wegleiden van verkeersopstoppingen en drukke verkeersgebieden. U kunt wachtrijen, knelpunten en congestie identificeren, zowel regelmatig als eenmalig, en het verkeer dienovereenkomstig omleiden.

Veiligheid – In mijn eerste blogpost gingen we in op de rol die videoanalyse kan spelen bij het identificeren van uitglijden, struikelen en vallen. Maar in de openbare ruimte zijn er andere belangrijke toepassingen, zoals het identificeren van de congregatie van mensen in bepaalde gebieden (bijvoorbeeld sportfans), asociaal gedrag, agressie en zelfs het bezit (of waarschijnlijk bezit) van wapens. Triggers kunnen de hulpdiensten waarschuwen, wegafsluitingen en omleidingen in gang zetten.

Inclusiviteit – Hoe zeker bent u dat de ruimte waarvoor u verantwoordelijk bent werkelijk inclusief is voor iedereen? Online video-analyse, geïnterpreteerd doorway AI, kan routes, paden of gebieden identificeren die mensen satisfied beperkte mobiliteit routinematig vermijden. Of inzicht geven in bewegingspatronen van mensen fulfilled een rolstoel, een visuele beperking of een andere beperking. Wat zou je kunnen implementeren om deze aan te pakken?

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.