March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Verlaag uw stookkosten deze winter

5 min read

Gebruik deze goedkope en free of charge manieren om uw verwarmingsrekening te verlagen, ongeacht uw warmtebron. Lees verder als u deze winter 20% of meer op uw stookkosten wilt besparen.

De kosten voor het verwarmen van uw huis – en uw thuiskantoor – kunnen deze winter een enorm gat in uw spending budget slaan, of u nu verwarmt achieved olie, gas of elektriciteit. Zelfs als u bijvoorbeeld de beste prijs voor stookolie in uw regio krijgt, moet u misschien meer dan $ 5.000 uitgeven om uw huis heat te houden.

Maar er zijn stappen die u kunt nemen om u mogelijk 20% of meer op verwarmingskosten te besparen wanneer die doordringende poolwinden beginnen te waaien. Voor mensen achieved een beperkt budget zijn er veel manieren om de verwarmingskosten te verlagen die geen cent kosten. Er zijn ook weatherization-toepassingen die een kleine tot middelmatige investering in contanten vereisen, maar deze toepassingen zullen vervolgens zowel het energieverbruik als de toekomstige verwarmingskosten verlagen. Na verloop van tijd kan worden verwacht dat deze investeringen zichzelf meer dan terugbetalen.

Kosteloze manieren om verwarmingsrekeningen te verlagen

 • Verlaag je thermostaat. Probeer uw gebruikelijke temperatuur overdag met minstens één graad te verlagen. Voor elke verlaagde graad bespaart u één tot drie procent op die verwarmingskosten. Zet ‘s nachts de thermostaat op 60 graden. Het is veel gezonder, je voelt je beter als je wakker wordt en je bespaart geld. Als je een weekend of langer weggaat, verlaag dan de thermostaat naar 55 graden.
 • Laat badkamer- en keukenafzuigventilatoren minder draaien. Afzuigventilatoren trekken warme lucht het huis uit en laten koelere lucht binnen die moet worden verwarmd. Gebruik ventilatoren alleen als dat nodig is.
 • Als u een servicecontract heeft bij een verwarmingsleverancier, omvat dit meestal een jaarlijkse controle en afstelling van uw verwarmingssysteem. Vertrouw er niet op dat het bedrijf call fulfilled u opneemt above het plannen van deze support. Zorg ervoor dat het jaarlijks wordt uitgevoerd voordat de wintertime aanbreekt hierdoor kan tot 10% op de stookkosten worden bespaard.
 • Sluit de klep op uw open up haard wanneer deze niet in gebruik is. Zo niet, dan zal uw schoorsteen warme lucht uit de kamer trekken en tocht creëren.
 • Sluit ongebruikte ruimtes af (zolder, garage, kelder, logeerkamers, opslagruimtes and so forth.) of verwarm alleen die ruimtes die u gebruikt. Als uw verwarmingssysteem ventilatieopeningen heeft, sluit dan verwarmingsopeningen in ongebruikte kamers.
 • Als je plafondventilatoren hebt, draai je de schakelaar om zodat ze omhoog naar het plafond blazen. De omgekeerde luchtcirculatie bevordert de verwarmingsefficiëntie in de winter season.
 • Verlaag de temperatuur van uw warmwaterboiler tot 115-120 graden.
 • Houd overdag jaloezieën en gordijnen open voor aan de zon blootgestelde ramen. Sluit dezelfde gordijnen ‘s nachts om het ontsnappen van warmte te voorkomen.
 • Stof hoopt zich op op radiatoren en ventilatieopeningen van plinten en vermindert vervolgens de hoeveelheid warmte die een kamer kan binnendringen. Stof en stofzuig deze oppervlakken vaak.
 • Snoei takken van bomen en struiken die de zonnestralen in uw huis blokkeren.
 • Sluit indien mogelijk een budgetplan af bij uw verwarmingsleverancier. Hoewel dit het werkelijke jaarlijkse dollarbedrag niet zal verminderen, zal het uw factuurbetalingen beter beheersbaar maken wanneer deze gelijkmatig about een periode van 12 maanden worden verdeeld.
 • Wanneer u energiezuinige artikelen aan uw huis toevoegt, controleer dan op mogelijke belastingvoordelen of kortingen op verzekeringen voor huiseigenaren.
 • Neem contact op fulfilled lokale nutsbedrijven voor free of charge energie-audits. Bepaalde energiebesparende apparaten kunnen ook gratis ter beschikking worden gesteld en geïnstalleerd. Huishoudens met een lager inkomen komen doorgaans in aanmerking voor deze gratis producten en diensten.

Verlaag de verwarmingskosten met energiebesparende apparaten en diensten

De volgende producten en behandelingen vergen een investering in geld, maar zullen naar verwachting zichzelf in de loop van de tijd meer dan terugverdienen achieved toekomstige verlagingen van verbruik en kosten.

 • Investeer in een programmeerbare thermostaat die kan worden ingesteld om de verwarming automatisch lager te zetten op bepaalde tijden, zoals ‘s nachts of wanneer u niet thuis bent.
 • Breeuwen en tochtstrippen zijn relatief goedkoop en kunnen 5 tot 30% besparen op de stookkosten. Controleer op tocht, scheuren en openingen. Sommige gebieden waar koele lucht kan binnendringen zijn raamkozijnen, rond deuren, aan de muur of op het raam gemonteerde airconditioners, zolderluiken, plinten, schakelaarplaten, stopcontacten en funderingen. Zie Energy.gov voor een goede gids voor het lokaliseren van luchtlekken. gids naar het opsporen van luchtlekken. Around het algemeen wilt u tochtstrippen tussen bewegende delen, zoals deuren en hun kozijnen, en breeuwen tussen niet-bewegende delen, zoals raamkozijnen en muren.
 • Zorg voor voldoende isolatie in muren, plafonds, zolders en kelders. Dicht en isoleer waterleidingen en warmeluchtkanalen in onverwarmde ruimtes (Ga voor meer informatie about isolatie naar dezelfde web-site van het Department of Vitality, maar klik op “Isolatie en luchtafdichting” nadat u op “consumenten” hebt geklikt.)
 • Zet je thermostaat op een lagere algemene temperatuur en gebruik ruimteverwarmers voor een of enkele veelgebruikte kamers. Kachels kunnen brand veroorzaken, dus zorg ervoor dat ze minstens een meter verwijderd zijn van brandbare voorwerpen en schakel ze uit voordat je een kamer verlaat of gaat slapen. Houd toezicht op kinderen en huisdieren bij het gebruik van verwarmingstoestellen.
 • Vervang in gebieden fulfilled koudere klimaten tochtige ramen, deuren en dakramen fulfilled enkelvoudige beglazing doorway producten die zijn ontworpen voor deze klimaten, zoals thermische en stormramen en -deuren.
 • Als het tijd is om die oude oven te vervangen, vervang hem dan doorway een zuinig product. Zoek bij het selecteren van een nieuwe oven naar een oven die de Strength Star heeft verdiend. Deze branders voldoen aan strikte richtlijnen voor energiezuinigheid die zijn opgesteld doorway de EPA en het Amerikaanse ministerie van Energie en verbruiken ongeveer 10% minder energie dan een standaardbrander.
 • Als u geen servicecontract heeft, betaalt u om uw oven jaarlijks te laten inspecteren en afstellen. De besparing op stookkosten overstijgt ruimschoots de servicekosten.
 • Vervang het luchtfilter van uw oven volgens de aanwijzingen van de fabrikant en uw systeem zal efficiënter werken.
 • Een “tochtstopper” sluit uw haard effectief af tegen warmteverlies, meer nog dan een gesloten klep. Een tochtstopper is een opblaasbaar “kussen” dat u in het rookkanaal steekt en door het ontwerp gemakkelijk kan worden verwijderd en teruggeplaatst. Een glazen pui of glazen scherm vermindert ook het warmteverlies van de haard.
 • Voeg een drogeropeningsafdichting toe aan de ventilatieopening van uw wasdroger, waar de verwarmde lucht gewoonlijk de hele winter naar buiten stroomt. Typische plaatmetalen flappers dichten niet effectief af tegen luchtlekkage. Een ontluchtingsafdichting van een droger blijft gesloten, tenzij de droger in gebruik is.
 • Overweeg een elektrische deken te gebruiken in een koele slaapkamer het is veel goedkoper dan je slaapkamer verwarmen tot een warme temperatuur.
 • Installeer een douchekop met laag debiet het verbruikt tot 50% minder heat drinking water.
 • Bedek uw boiler met een isolerende jas.

We kunnen Old Gentleman Winter er niet van weerhouden om ons deze wintertime ijzige lucht en rillende sneeuw te sturen, maar we kunnen onze ovens efficiënt laten draaien, onze waterleidingen bevriezen, en we kunnen die hoge rekeningen met 20 procent of meer verlagen. Fulfilled een beetje tijd, investering en toepassing van onze kostenbesparende suggesties, zullen zowel uw huis als uw portemonnee deze winter hopelijk wat meer geïsoleerd en opgevuld zijn.

Disclaimer: de inhoud op deze pagina is alleen voor informatieve doeleinden en vormt geen juridisch, fiscaal of boekhoudkundig advies. Als u specifieke vragen heeft around een van deze onderwerpen, vraag dan advies aan een gediplomeerde professional.

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.