February 4, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Top 3 redenen om vandaag online te verkopen

6 min read

In de afgelopen jaren zijn de gewoonten van klanten snel veranderd om het nieuwe normaal te weerspiegelen dat thuiswerken in je chicste joggingbroek. Wat nog belangrijker is, is dat ook de gemiddelde B2B-klant is getransformeerd.

Millennials en Gen Z nemen het personeelsbestand over en deze jongere generatie geeft er de voorkeur aan dat B2B-aankopen meer als B2C e-commerce stromen. Eenvoudige, ongecompliceerde omnichannel-ervaringen worden een steeds belangrijker onderdeel van de verkoop van uw product om deze nieuwe kopers tevreden te stellen. Er zijn veel dingen die een B2B-marketeer kan leren van een goede eCommerce-marketingstrategie; het eCommerce-bedrijfsmodel is zojuist geëvolueerd.

Dus als je dit leest, is het een teken om de telemarketingoproepen te laten vallen en eindelijk je digitale mouwen op te stropen om die leads binnen te halen.

We zullen de drie belangrijkste redenen onderzoeken waarom u vandaag nog moet beginnen met online verkopen. Bovendien zullen we delen hoe we ze kunnen implementeren voor de best mogelijke klantervaring.

Begin met online verkopen

De verwachtingen van uw klanten veranderen

Denk hier eens over na: uw klantprofiel heeft het afgelopen decennium misschien een make-over ondergaan.

Millennials en Gen Z veroveren de arbeidsmarkt stormenderhanden een verrassend groot aantal van die millennials neemt nu belangrijke B2B-aankoopbeslissingen voor hun bedrijven.

Voorbij zijn de dagen van handgeschreven handtekeningen en het zorgvuldig geschreven Little Black Book. Deze moderne klanten zijn hun hele leven aangesloten, waardoor de vraag naar gestroomlijnde digitale verkoopervaringen.

44% van uw nieuwe millennial-klanten geeft er de voorkeur aan interactie met verkopers volledig vermijden. In plaats daarvan zou je een naadloze omnichannel-ervaring binnen handbereik moeten bieden. Op deze manier, wanneer ze klaar zijn om de trekker over te halen, is hun aankoop net zo intuïtief als een klik op een knop.

Het ontsluiten van nieuwe inkomstenstromen zal uw bedrijf opschalen

Neem even de tijd om na te denken over hoeveel inkomsten u binnenhaalt via traditionele kanalen. Sluit nu uw ogen en stel u de exponentiële bedrijfsgroei voor als u die stromen zou kunnen verdubbelen of zelfs verdrievoudigen.

Door online te verkopen, kunt u die groei binnen enkele maanden realiseren. De conventionele methoden zijn beproefd en waar, maar internet kan een praktische en lucratieve benadering bieden om uw inkomstenstromen uit te breiden naar plaatsen waar u nog nooit van had gedroomd.

A. Verkoop online via uw website.

U kunt niet alleen gemakkelijker moderne klanten aanspreken, maar u kunt ook unieke producten en diensten kiezen om via uw online kanalen te verkopen.

Door te verkopen via uw website heeft u met één klik op de knop gemakkelijk te begrijpen informatie over uw bedrijf beschikbaar. Op het moment dat uw klanten klaar zijn om te kopen, staat niets hen meer in de weg.

B. Digitale evenementen houden

Dit bericht is gemaakt met de steun en gepubliceerd met toestemming van HubSpot.

Voor veel B2B-bedrijven zijn webinars en digitale conventies een uitstekende manier om interesse te wekken voor uw diensten en onmiddellijke waarde te bieden aan potentiële klanten.

Het beste is dat u alle online tools tot uw beschikking kunt gebruiken om die waardevolle relaties met klanten over de hele wereld op te bouwen.

C. Een betaalmuur toevoegen voor digitale inhoud

Als je eenmaal een verstandhouding en intriges hebt ontwikkeld onder je potentiële klanten, is het tijd om ze de kans te geven om aan die waarde toe te voegen. Geef de sappige details en goede dingen van uw service achter een betaalmuur.

Nemen De Kopie Posse, bijvoorbeeld. Alex Cattoni trekt potentiële studenten aan voor haar online cursus copywriting door educatieve online content aan te bieden. Degenen die haar tips willen leren toepassen, worden echter gevraagd om haar online cursus aan te schaffen om te leren hoe ze hun online bedrijf kunnen laten ontbranden.

D. Een op abonnementen gebaseerde service starten

Wanneer u uw verkoop online verplaatst, kunt u ook een prijsmodel voor abonnementen. Klanten zullen profiteren van de mogelijkheid om uw software gemakkelijk terug te kopen. Ondertussen kunt u die inkomsten gemakkelijk behouden om uw bedrijf elke maand beter te laten groeien.

Stimuleer een efficiënter koopproces voor uw klanten en team

Er was eens een gouden eeuw van persoonlijke verkoopinteractie. Nu maakt online verkopen het verkoopproces efficiënter voor zowel uw klanten als uw interne teams.

Contracten kunnen eindelijk van mijlenver worden ondertekend en er zijn miljoenen te verdienen door uw proces te stroomlijnen. Nu kunnen jij en je team snel meer klanten binnenhalen en kostbare tijd besparen om je te concentreren op het samen laten groeien van je bedrijf.

Hoe te beginnen?

Bepaal je doelen

Hoe zou je willen dat online verkopen het spel voor je bedrijf verandert? Of u nu uw inkomstenstromen wilt laten groeien, meer klanten wilt aantrekken of uw verkoopprocessen wilt stroomlijnen, het definiëren van uw doelen zal uw prioriteiten bepalen.

Beslissen wat te verkopen

Of u nu uw volledige product wilt verkopen of bepaalde aspecten van uw bedrijf online wilt verplaatsen, u moet eerst beslissen wat u wilt verkopen en hoe u het wilt verkopen.

Bijvoorbeeld het technologiebedrijf Apps zonder code verkoopt online bootcamps die enorme waarde bieden door hun klanten app-coderingsvaardigheden aan te leren met een klik op een knop.

Als u in plaats daarvan B2B-producten verkoopt, kan online verkoop nog meer deuren openen. Bijvoorbeeld, Planten Zonder Grenzen biedt groothandel exotische planten aan hun online klanten, zonder dat er beurzen of showrooms nodig zijn.

Zelfs als je iets heftigers verkoopt, is geen product te groot voor B2B online verkoop. Stone Products Unlimited, Inc. biedt een gestroomlijnde koopervaring voor klanten die op zoek zijn naar trendy steen en tegels voor hun huis of bedrijf.

De infrastructuur non-profit American Concrete Pipe Association biedt geen digitale of fysieke producten aan. In plaats daarvan gebruiken ze hun online platform om tickets te verkopen voor hun aanstaande weeklange evenement, Concrete Pipe Week 2022.

Bepaal hoe u betalingen accepteert

Wanneer u online gaat verkopen, heeft u een betalingsplatform nodig om alles bij elkaar te brengen. Gelukkig biedt HubSpot een native betalingssysteem dat het hele proces stroomlijnt.

In plaats van uw betalingsgegevens samen te voegen met andere tools die niet met elkaar praten, worden HubSpot Payments samen met het HubSpot CRM Platform gebouwd en naadloos geïntegreerd met de gehele HubSpot Suite.

Met HubSpot Payments kun je groeien door nieuwe inkomstenstromen te ontsluiten via online verkoop. Via digitale betalingen wordt u sneller betaald en beheert u alles via uw gepersonaliseerde alles-in-één platform.

Bovendien bespaart u uw team tijd wanneer uw betalingsgegevens vlekkeloos van de ene HubSpot-tool naar de andere stromen. Met HubSpot Payments kun je automatisering activeren voor e-mails, onboarding-documenten en meer.

Dit betekent dat u gerust kunt zijn, wetende dat uw klanten een naadloos, eenvoudig betalingsproces ondergaan en dat hun informatie veilig is georganiseerd met de rest van uw essentiële bedrijfsgegevens.

Begin met verkopen

Eindelijk, als je eenmaal je doelen, je producten en je betalingen allemaal in lijn hebt, is het tijd om eropuit te gaan en te beginnen met verkopen!

Uw aankoopproces online verplaatsen kan in het begin intimiderend zijn, maar u zult al snel verliefd worden op de tijd en energie die u bespaart om u te concentreren op het naar nieuwe hoogten van uw bedrijf brengen.

De realiteit is dat de markt snel op weg is naar hybride en digitale verkoopmodellen. Om de snel veranderende behoeften van uw klanten bij te houden en een voorsprong op uw concurrenten te krijgen, moet uw bedrijf vandaag online gaan.

Als je al online bent of de overgang begint te vergemakkelijken, probeer dan HubSpot Payments om het proces nog soepeler te laten verlopen.

Uw klanten zullen u bedanken voor de ongecompliceerde en veilige betaling, en u zult uzelf dankbaar zijn zodra de inkomsten als bij toverslag van uw online verkopen binnenstromen.

HubSpot CRM

Dit bericht is gemaakt met de steun en gepubliceerd met toestemming van HubSpot.

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.