March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Ontgrendel de kracht van zoeken in natuurlijke taal PRAMANA SHIFT

2 min read
Ontgrendel de kracht van zoeken in natuurlijke taal PRAMANA SHIFT
/ Ontgrendel de kracht van zoeken in natuurlijke taal


Een van de grote uitdagingen van tegenwoordig met knowledge is dat we er gewoon te veel van hebben. Hoewel we mogelijk toegang hebben tot die gegevens, kan het moeilijk zijn om gemakkelijk de relevante gegevens te vinden. Domo helpt een deel van dit probleem op te lossen door gegevens op schaal in één enkel system te brengen. Soms moeten we gegevens echter nog gemakkelijker toegankelijk maken voor een basisgebruiker. Dit is waar zoeken in natuurlijke taal kan helpen en waar Domo mee samenwerkt Pramana Labs om hun Shift natuurlijke taaltechnologie in Domo in te bedden.

Met de Shift-technologie kan ik meerdere datasets aansluiten op een enkele interface en beginnen achieved het bouwen van zoekervaringen voor soorten informatie die nuttig kunnen zijn. Het is volledig aanpasbaar en geen “black box” – zodat u de individuele bedrijfslogica onder uw controle heeft. Voor dit voorbeeld ging ik naar een aantal van onze eerdere Domo on Information-blogposts om enkele belangrijke economische gegevens over inflatie, gasoline prijzen, ontslagen en ontslag en Werkloosheid aanspraken. Nu hebben we in Shift één locatie waar u vragen in excess of deze statistieken kunt stellen.

Wanneer ik een vraag start te stellen in Shift, worden mogelijke vragen en Statlines weergegeven die overeenkomen fulfilled wat ik typ. Als ik hieronder bijvoorbeeld ‘los angeles gas’ typ, zie ik mogelijke vragen in de datasets. Als ik op één vraag klik, kan ik meer information around die vraag zien. Ik kan zelfs de inzichten exporteren van de resultaten die ik krijg. En terwijl ik zoek, krijg ik suggesties, dus als ik ‘voedsel’ typ, zie ik de verschillende inflatiecategorieën satisfied voedsel in de naam. Gebruik het bovenste menu om de inzichten te verkennen by means of Statlines of Stream, een gebied om aanvullende inzichten te delen.

Voor meer informatie about de Pramana Shift-technologie kunt u een e-mail sturen naar domo@pramanalabs.com. Ga je gang en probeer Pramana Change hieronder uit, zodat je antwoord kunt krijgen op je vragen over inflatie, gasprijzen, ontslagen en meer.
Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.