June 6, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Hoe u kunt plagen wat uw virtuele evenement te wachten staat

6 min read
Hoe u kunt plagen wat uw virtuele evenement te wachten staat

Leestijd: 5 minuten

Bij het houden van een virtueel evenement wil je zoveel mogelijk gasten ontvangen.

Om dit te doen, moet u niet alleen uw virtuele evenement promoten. Je moet mensen ook een reden geven niet om het te missen!

Een slimme marketingtactiek voor evenementen die je kunt toepassen is teaser reclame.

In tegenstelling tot de meeste marketingtechnieken, onthullen teasers niet alles more than het virtuele evenement aan het publiek. In plaats daarvan geef je ze stukjes en beetjes informatie een voor een.

Doorway langzaam te ontrafelen wat er gaat gebeuren, bouw je anticipatie op en vergroot je de interesse in je evenement, wat resulteert in meer bezoekersaantallen en grotere betrokkenheid.

Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Eén verkeerde zet om je evenement te plagen, en je zou onderweg je publiek kunnen verliezen.

Om dit te voorkomen, vindt u hieronder strategies voor het lanceren van teasers voor uw virtuele evenement.

Houd uw uitgenodigde sprekers geheim

Het gebruik van influencers is wat e-commercesites onderweg doen een wereldwijd merk worden.

In dit geval wilt u ze als gastsprekers, zodat u hun publiek kunt aanboren en de aanwezigen zo goed mogelijk naar uw virtuele evenement kunt krijgen.

De meeste organisaties laten meteen hun hand zien door te promoten wie er als spreker op het evenement zullen komen. Om eerlijk te zijn, is dit logisch omdat de sprekers de kaartverkoop kunnen verplaatsen, afhankelijk van hun populariteit en fanbase.

Maar vanaf het start alles above uw evenement onthullen verliest de mystiek van het evenement en verwijdert de intrige-issue. In plaats daarvan zullen mensen gewoon naar de sprekers kijken en van daaruit beslissen of ze al dan niet deelnemen aan je evenement.

In dit geval, overweeg om enkele van uw sprekers tot dagen voor het evenement geheim te houden.

U kunt andere sprekers onthullen als onderdeel van uw evenement om huge te stellen wat de onderwerpen van uw evenement zijn. Maar u wilt uw meer populaire gastsprekers geheim houden.

Onthul uw speciale gasten een voor een door subtiele hints te geven above wie ze zijn by using e-mails en sociale media. Je kunt ze ook een massale sms als je hun nummers hebt.

Laat uw publiek raden wie de gast is om mensen about uw evenement te laten praten.

Maak dan aan het einde van de 7 days een grote onthulling in excess of wie de gast is voordat je doorgaat naar je volgende gast als je er meer hebt.

Onthul geheime sprekers voor virtuele evenementen om spanning en interesse op te bouwen.
Onthulling keynote van Company Summit

Bij Agorapulse Bureau topZo werden de hoofdsprekers Andrew Davis en Jonah Berger geheim gehouden en onthuld in stay video clip-interviews die werden uitgezonden op sociale media.

https://www.youtube.com/check out?v=_FlVTFqCoHQ

Laat uw frequente gasten de details van uw virtuele evenement zien

Het succes van uw eerdere virtuele evenementen zou niet mogelijk zijn zonder dezelfde gasten die er steeds weer bij zijn. Als lovers van je evenementen is het de hoogste tijd om ze te belonen doorway ze te vragen om enter voor je komende evenement.

Vraag hen welke onderwerpen u wilt bespreken en wie u wilt uitnodigen als keynote-sprekers voor uw aanstaande evenement.

Voor alle duidelijkheid: alleen omdat je machtige gasten suggesties voor je evenement hebben gestuurd, wil dat nog niet zeggen dat je ze allemaal moet vervullen. Maar ze de macht geven om enter te leveren helpt uw ​​relaties achieved deze mensen te versterken.

Dus, hoe helpt dit precies om je evenement te plagen, vraag je?

In ruil voor exclusieve toegang tot uw evenement, u kunt hulp krijgen van deze gasten om namens u reclame te maken!

Internet als hierboven, wil je dat ze stukjes en beetjes van het evenement delen om de interesse ervoor op te wekken. Het zou zelfs beter zijn als ze veel volgers hebben bij wie ze de gelegenheid rechtstreeks kunnen promoten. Door uw virtuele evenement satisfied succes op de markt te brengen, kunnen ze de zichtbaarheid en aanmeldingen vergroten.

Deel getuigenissen around uw eerdere virtuele evenementen

Degenen die zojuist around uw virtuele evenement hebben gehoord, twijfelen waarschijnlijk nog of ze wel of niet aanwezig zullen zijn. Dit komt omdat mensen waarschijnlijk geen idee hebben wie je bent en waarom ze je zouden moeten vertrouwen.

Het is één ding om jezelf aan hen voor te stellen, want web als iedereen zet je je beste beentje voor om een ​​goede indruk te maken. Helaas willen mensen meer dan dat.

Gooi in dit geval een arm en een been hun kant op in de vorm van getuigenissen van bezoekers van de vorige evenementen die u organiseerde.

Omdat beoordelingen van aanwezigen ideaal zijn onbevooroordeeld en doelstelling, wat ze in excess of jou te zeggen hebben, weegt zwaarder voor mensen. En als je veel getuigenissen hebt van tevreden aanwezigen, des te meer reden voor hen om mee te doen aan je aanstaande affaire.

Als je nog geen beoordelingen hebt, kun je een campagne lanceren waarin je je eerdere gasten vraagt ​​om een ​​korte beoordeling around je evenementen te geven. Plaats vervolgens hun getuigenissen achieved uw favoriet beheertools voor sociale media om het woord about de kwaliteit van uw lanceringsevenementen te helpen verspreiden.

Dit betekent dat uw evenement niet alleen diepgaand ingaat op het onderwerp. Het wordt ook professioneel gemodereerd en heeft geen “lifeless airs” en technische problemen. Deze factoren heb je zelf in de hand, dus zorg je ervoor dat je de goederen voor bezoekers levert om je een goede beoordeling te geven.

Of u kunt een leuke quiz zodat ze kunnen antwoorden satisfied behulp van een sterrenbeoordelingssysteem en de gemiddelde score op de bovenstaande kanalen kunnen publiceren.

Gebruik inhoud van eerdere virtuele evenementen

In plaats van te delen wat mensen vinden van uw virtuele evenementen in het verleden, deel de daadwerkelijke gebeurtenis zelf, of op zijn minst momentopnamen ervan.

Als je je evenement organiseert, experienced je het moeten opnemen met de resource van je keuze. Neem vanaf hier de beste delen en creëer Marketingvideo’s van 15-30 seconden voor elk dat u kunt promoten op sociale media.

Gebruik de video’s als onderdeel van uw retargeting-advertentiecampagne. Mensen die bijvoorbeeld uw web site hebben bezocht in excess of uw evenement, maar zich nog niet hebben aangemeld, zouden de video’s op hun social media-feed moeten kunnen zien.

De lengte is kort genoeg dat mensen stoppen om het te bekijken, maar niet lang genoeg om het niet helemaal af te maken.

Doorway deze video’s te maken, krijgen mensen ook een voorproefje van wat ze van je virtuele evenement kunnen verwachten. Ze moeten de kwaliteit en zorg kunnen zien die je in het virtuele evenement steekt en niets aan de verbeelding overlaten.

Als ze de video’s leuk vonden, is de kans groot dat ze enthousiast zijn voor je komende evenement.

Documenteer uw reis die leidt naar uw virtuele evenement

U wilt dat uw publiek betrokken is bij uw virtuele evenement nog voordat het begint. Dus doorway er updates about te plaatsen in de aanloop naar de daadwerkelijke datum, blijven ze scherp.

In dit geval moet je transparant zijn achieved je updates om mensen te laten weten hoe het evenement verloopt. Dat betekent dat je misschien wat fouten moet delen, samen satisfied de successen die je doormaakt met het evenement.

Deze praktijk wordt ook wel genoemd creatieve advertising and marketingeen phrase die verwijst naar samenwerking tussen merken en makers voor het promoten van producten en diensten.

Deel bijvoorbeeld met hen de apparatuur en software die u gaat gebruiken om ervoor te zorgen dat het evenement in goede handen is. Tegelijkertijd kunt u bespreken hoe u aan het evenement werkt en hoe u ervoor zorgt dat meer mensen meedoen.

Publish ze dagelijks op sociale media, zodat mensen op de hoogte zijn van de voortgang van het evenement.

Deze aanpak is misschien niet voor iedereen geschikt, aangezien sommigen deze kant van virtuele evenementen privé willen houden. Hetzelfde geldt voor je publiek: ze zijn waarschijnlijk geïnteresseerd in wat er tijdens het evenement zal gebeuren, niet ervoor.

Deze methode om methoden aan te bieden, zou echter kunnen werken als u zich er volledig voor inzet.

Transparantie opent de deur naar kwetsbaarheid, en als je jezelf zonder angst laat blootstellen, kun je meer mensen aan boord krijgen voor je zaak.

Dit zou uw publiek zelfs kunnen helpen een beter begrip te krijgen van wat er nodig is om grote virtuele evenementen te lanceren, vanuit technisch tot logistiek oogpunt. Bovendien zal hun waardering voor uw inzet voor het leveren van de most effective mogelijke bijeenkomst er mogelijk toe leiden dat zij deelnemen aan het evenement.

Conclusie

Teaser-advertenties maken deel uit van wat een virtueel evenement succesvol maakt. Ze kunnen de interesse in uw evenement vergroten en ervoor zorgen dat meer mensen zich aanmelden.

Tegelijkertijd leidt een beroep op hen niet altijd tot meer bezoekers. U moet dus ook overwegen om een ​​marketingstrategie voor virtuele evenementen te ontwikkelen die bestaat uit andere tactieken die de zichtbaarheid van uw virtuele evenementen maximaliseren.

Overweeg voor nu de bovenstaande tips om u te helpen teasers op de juiste manier te gebruiken in uw promotiecampagne.

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.