March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Hoe u de beveiliging van uw kleine onderneming kunt vergroten

4 min read

&#13
Hoe u de beveiliging van uw kleine onderneming kunt vergroten&#13

Of u nu een speciaal IT-team heeft, uw producten on the net verkoopt of gewoon een computer gebruikt voor werktaken, het is belangrijk om de nieuwste beveiligingsrichtlijnen te volgen om uw gegevens te helpen beschermen. Hoewel beveiligingsbedreigingen voortdurend veranderen, kunt u informatie helpen beschermen fulfilled een paar solide tactieken. Lees deze dagelijkse recommendations die we volgen bij Headway Funds om uw bedrijf veiliger te houden.

Volg de beste praktijken voor wachtwoordveiligheid

Zwakke wachtwoorden zijn een van de grootste beveiligingsproblemen als het gaat om cyberaanvallen en accountovernames. Om wachtwoordgerelateerde inbreuken te voorkomen, wilt u misschien netwerkrichtlijnen opstellen om elke paar maanden een nieuw wachtwoord te eisen, of een IT-expert raadplegen om te helpen bij het opstellen van wachtwoordregels voor uw werkcomputers. Idealiter zouden alle computergebruikers regelmatig alle gebruikte wachtwoorden moeten bijwerken met een combinatie van letters, symbolen en cijfers. U kunt het beheer van wachtwoorden eenvoudiger en veiliger maken satisfied de volgende technologie:

  • Autorisatie achieved twee factoren: Deze optie vereist een extra stap, zoals het invoeren van een code van een vertrouwd apparaat, om de identiteit van de gebruiker bij het inloggen te verifiëren.
  • Wachtwoordbeheerder: U kunt een gecodeerde wachtwoordbeheerder gebruiken om toegangswachtwoorden voor meerdere apparaten, companies en softwareprogramma’s veilig op te slaan.

Beperk de toegang tot gevoelig materiaal

Of u nu fysieke of digitale activa heeft, probeer uw kapitaal te beschermen door de toegang waar mogelijk te beperken. Dit kan inhouden dat winkelsleutels, wachtwoorden of fysiek materiaal worden beperkt tot alleen het noodzakelijke. Zorg ervoor dat alle werknemers achieved toegang tot gegevens alle beveiligingsprotocollen volgen. Als u geen officiële beveiligingsrichtlijnen voor het hele bedrijf heeft, voegt u goed gedefinieerde treatments toe aan uw werknemershandboek, onboardingmateriaal en schriftelijk beleid. U kunt ook overwegen om antecedentenonderzoeken uit te voeren voor functies satisfied bepaalde verantwoordelijkheden.

Werk uw software bij

Verouderde program is over het algemeen kwetsbaarder voor beveiligingsaanvallen. Dit kan zowel besturingssoftware voor telefoons, laptops en computers zijn, als losse applications en softwareproducten. U kunt overwegen om automatische application-updates in te schakelen voor de software package en apparaten die u gebruikt, of u deze nu dagelijks gebruikt of niet.

Gebruik beveiligingshulpmiddelen

Geavanceerde beveiligingssoftware kan u helpen een extra beschermingslaag te bieden tegen on-line bedreigingen. Voorbeelden hiervan zijn antivirus-, antimalware-, VPN- en firewallsoftware, maar sommige opties bieden een uitgebreidere beveiligingsbescherming in één pakket:

  • Bitdefender Totale beveiliging: Deze computer software heeft een meerlaagse aanpak om uw gegevens veilig te houden fulfilled malware, antiphishing en VPN-bescherming.
  • McAfee Modest Organization-beveiliging: Een andere keuze voor alles-in-één beveiligingssoftware, McAfee Compact Business-beveiliging biedt bescherming tegen malware, virussen en browsen voor uw bedrijf.
  • Norton voor kleine bedrijven: Deze software program-optie geeft bedrijfseigenaren meer vrijheid om de beveiligingsdekking te kiezen die ze nodig hebben voor individuele apparaten.

Ontwikkel een beleid voor veilige gegevensopslag

Als u klantgegevens verzamelt, is het belangrijk om de gegevens veilig op te slaan. In sommige gevallen kan het wettelijk verplicht zijn om gegevens gedurende een bepaalde tijd veilig op te slaan. Als u niet zeker weet aan welke vereisten voor het bewaren van gegevens u wettelijk verplicht bent te voldoen, neem dan speak to op fulfilled uw lokale, provinciale en/of federale handelsorganisatie. U kunt ook informeren naar aanbevelingen voor het gegevensopslagbeleid voor uw specifieke branche en/of bedrijf.

Harde schijven van kopieermachines, printers en andere kantoorapparatuur kunnen een enorme hoeveelheid persoonlijke gegevens bevatten. Om persoonlijke gegevens te beschermen, is het belangrijk om alle informatie te wissen voordat u oude apparaten, harde schijven of apparatuur die information kan opslaan, weggooit of recyclet. Mogelijk moet u onderzoeken hoe u gegevens op de juiste manier kunt wissen en/of opslaan om te voldoen aan specifieke wetten, en ervoor zorgen dat alle persoonlijke informatie wordt verwijderd voordat u de apparatuur weggooit.

Leid uw personeel op

De samenwerking van het personeel is cruciaal om een ​​veilige en veilige omgeving te behouden. Als u nog geen duidelijk gegevensbeveiligingsbeleid heeft, schets dan de regels in overeenstemming satisfied alle lokale regelgeving en branchevereisten. Zorg ervoor dat uw personeel voldoet aan alle regelgeving en very best techniques. Herinner bovendien alle werknemers eraan waakzaam te blijven voor veelvoorkomende beveiligingsbedreigingen, waaronder:

  • E-mail phishing: Bij deze tactiek wordt een frauduleuze e-mail verzonden, vermomd als officiële correspondentie, om informatie zoals wachtwoorden, persoonlijke gegevens, gebruikersnamen, rekeningnummers of andere gevoelige gegevens te stelen. Klik nooit op bijlagen of back links van onbekende afzenders.
  • Identiteitsfraude: Ondernemers en bedrijven kunnen nog steeds ten prooi vallen aan identiteitsfraude. Blijf waakzaam voor mogelijke aanvallen ze kunnen afkomstig zijn van sms-berichten, telefoontjes, e-mailphishing en andere bronnen en permit op uw zakelijke en persoonlijke kredietrapporten op frauduleuze activiteiten.

Gebruik alleen versleutelde en beveiligde internet websites: Blijf veilig terwijl u op internet surft door alleen beveiligde en gecodeerde websites te gebruiken. Een hangslotpictogram naast het URL-veld in uw browser geeft een beveiligde verbinding aan.

Bonnie

Bonnie is een transplantatie uit Chicago die vastbesloten is om de wereld voor een dubbeltje te zien. Als een fervent nieuwsjunkie satisfied affiniteit voor financiën, helpt ze anderen graag om meer te doen met minder.

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.