March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Hoe Taylorr zijn high-ticket close rate verdubbelde met ons “onweerstaanbare” biedingskader

6 min read
Hoe Taylorr zijn high-ticket close rate verdubbelde met ons "onweerstaanbare" biedingskader

“Het aanbod werd zo onweerstaanbaar dat verkopen gewoon… het is boter. Het is zo makkelijk.”

Wat als het verkopen van uw product eigenlijk gemakkelijk aanvoelde in plaats van pijnlijk ongemakkelijk?

De meeste coaches en cursusmakers denken dat het moeilijk is om daar te komen, maar het is eigenlijk ongelooflijk eenvoudig.

Dat realiseerde onze klant Taylorr Payne zich onlangs (hij is de hierboven geciteerde man).

In het verleden jongleerde hij met wat hij omschreef als een ‘smorgasbord’ van aanbiedingen.

Klanten hadden ZO veel opties dat ze zelden degene kochten die het meest waardevol was voor Taylorrs bedrijf…

…totdat hij ons inhuurde om hem te coachen.

We haalden zijn bedrijf door ons Irresistible Offer Framework en zijn conversieratio verdubbelde.

Als hij nu zijn high-ticket Accelerator-coachingprogramma verkoopt, is het zo logisch dat klanten zich dom voelen door nee te zeggen.

“Daarom heb ik vandaag twee versnellers verkocht. Dat is trouwens $10.000,’ zei hij. “ Ik heb 15 van deze dingen verkocht sinds de laatste keer dat dat aantal werd bijgewerkt. En de grootste reden waarom is dat ik erachter ben gekomen hoe ik over ons moet praten als één aanbod.

Hoe u over uw aanbod praat, is de grootste groeimogelijkheid voor ZO veel bedrijven.

Met dat in gedachten heb ik Taylorr uitgenodigd om op Shop Talk te komen en de exacte wijzigingen te delen die hij in het aanbod van SpeakerFlow heeft aangebracht, zodat je dezelfde aanpak op je eigen aanbod kunt toepassen.

Luister naar ons gesprek hieronder en lees dan het volledige bericht voor een overzicht van de wijzigingen die Taylorr in zijn aanbod heeft aangebracht!

Wilt u dat mijn team de perfecte marketingstrategie voor uw bedrijf vindt?

Klik hier om een ​​gratis Strategy Call te boeken—een van mijn interne experts zal uw bedrijf bestuderen, een telefoontje plegen en we zullen een diepgaande analyse maken van uw beste groeimogelijkheden.

Bekijk hier het bedrijf van Taylorr, SpeakerFlow.

Taylorrs nieuwe onweerstaanbare aanbod afbreken

Voordat we ingaan op het aanbod van Taylorr, laten we eens nader bekijken hoe zijn bedrijf werkt.

Zijn bedrijf: Taylorrs bedrijf wordt gebeld Sprekerstroom. Ze geven sprekers, coaches en consultants systemen en coaching die hen helpen controle over hun bedrijf te krijgen, in hun genialiteit te blijven en uit het onkruid te komen.

Zijn producten: Hij heeft twee primaire producten. De eerste is CRM-software genaamd SpeakerFlow CRM:

Het tweede product is een coachingprogramma genaamd SpeakerFlow Accelerator:

Probleem dat SpeakerFlow oplost:

Beide producten helpen sprekers hun bedrijven te systematiseren, zodat ze verder kunnen groeien dan het plateau dat ze hebben bereikt.

Het probleem:

Taylorr weet precies wie zijn ideale klant is.

Hij weet precies hoe hij hun problemen moet oplossen.

Hij heeft meerdere geweldige producten gemaakt die de klus klaren.

Je kunt een heel mooi bedrijf opbouwen door die dingen gewoon goed te doen.

Maar als je je bod niet hebt gehaald, laat je altijd geld (en groei) op ​​tafel liggen.

Denk er eens over na: er zijn miljoenen manieren om een ​​CRM- en coachingprogramma te verpakken. Je zou ze apart kunnen verkopen. Je zou ze samen kunnen verkopen. Je zou eenmalige feeds kunnen doen. Je zou een abonnementsmodel kunnen doen. Je zou een mix van beide kunnen doen.

En dan hebben we het nog niet eens over de miljoenen manieren waarop je elke aanbieding die je bedenkt zou kunnen beschrijven.

Tot voor kort legde Taylorr VEEL te veel aanbiedingen op tafel voor zijn potentiële klanten.

“We hadden een smorgasbord van verschillende aanbiedingen waar je voor kon betalen. Het was een beetje verwarrend’, zei hij. “We hadden deze software voor $ 39, en we hebben deze waar je ons een keer $ 3.000 kunt betalen, en trouwens, we doen aan coaching.”

De eerste stap? Stop met het aanbieden van zoveel verschillende dingen.

Taylorr bracht zijn “smorgasbord” van aanbiedingen terug tot slechts twee opties:

  • Optie A – Alleen de CRM + volledige installatie ($ 3.000 eenmalig bedrag + $ 45/maand per gebruiker): Het team van Taylorr zal de SpeakerFlow CRM volledig implementeren in het bedrijf van de klant. Alles zal werken – de klant hoeft alleen maar de sleutel in het contact te steken.
  • Optie B – CRM + volledige setup + Accelerator-coachingprogramma ($ 5.000 eenmalig bedrag + $ 1.000/maand): Alles in Optie A met coaching bovenop de software. SpeakerFlow begeleidt uw bedrijfsstrategie doorlopend.

Eenvoudig, toch?

Maar het gaat niet alleen om eenvoud.

Zijn conversieratio’s schieten ook omhoog omdat hij vat deze opties briljant samen wanneer hij met prospects praat tijdens ontdekkings- / verkoopgesprekken.

Nadat hij het proces heeft doorlopen om de problemen in het bedrijf van een prospect bloot te leggen en een duidelijk beeld van de oplossingen te schetsen, laat hij hen weten dat er twee manieren zijn om met SpeakerFlow te werken:

“We kunnen ofwel gewoon technologie implementeren, waar we orderafnemers zijn en u vertelt ons wat u wilt en wij zorgen ervoor dat het op zijn plaats komt”, zei hij. “Of we kunnen een strategische partner zijn – u helpen bij het plannen van uw bedrijf en vervolgens de systemen eromheen bouwen en doorlopend met u samenwerken om ervoor te zorgen dat ze gepolijst zijn.”

Als hij over hun aanbiedingen praat, vergelijkt hij niet alleen software met coaching. Die woorden komen helemaal niet eens op!

In plaats daarvan gaat het over implementatie versus strategie.

“En die waardepropositie, dat verschil tussen alleen implementatie versus strategie, het is kwetsend voor mensen om niet met de Accelerator als hoofdprogramma te gaan,” zei Taylorr.

Zo weet je dat je een geweldig aanbod hebt – wanneer het mensen letterlijk pijn doet om het af te wijzen.

Maar als jij Echt Als je de boel wilt opkrikken, kun je nog een graadje verder gaan.

In plaats van het gewoon pijnlijk te maken om je aanbod af te wijzen… maak het gewoon stom.

Hoe? Met een simpele garantie.

De verrassend eenvoudige garantie die de conversieratio van Taylorr verdubbelde

Naast het aanpassen van zijn aanbod, implementeerde Taylorr ook een eenvoudige garantie van 90 dagen waarvan hij zegt dat het onmiddellijk de aandacht heeft gevestigd op hun conversieratio’s.

“Het is heel simpel,” zei hij. “Als u binnen 90 dagen niet het gevoel heeft dat u de volledige controle over uw bedrijf heeft, wat betekent dat dit niet de beste weg is om te systematiseren en te groeien, en u ziet geen licht aan het einde van de tunnel, dan wil je elke dollar teruggeven.

Er zijn slechts drie voorwaarden:

  • De klant moet minimaal de helft van de taken uitvoeren die SpeakerFlow hem opdraagt.
  • Ze moeten contact opnemen als er iets mis is.
  • Het verzoek om terugbetaling kan niet de eerste keer zijn dat ze iets van de klant horen.

De resultaten waren schokkend, zelfs voor Taylorr!

Aanvankelijk was hij bang dat een ‘tevredenheid’-stijlgarantie te luchtig zou zijn, maar dat is helemaal niet het geval geweest.

In plaats daarvan heeft het hem in staat gesteld voorbij het belangrijkste bezwaar te komen waar elk high-ticket coachingprogramma mee te maken heeft: de prijs.

“Iedereen [in the past] zou altijd een budgetprobleem hebben. $ 5.000 is veel. En dan $ 1.000 per maand. [They] voor dat bedrag een VA zou kunnen inhuren. Ze zouden een beetje zoom en haw, en het was vanwege het risico, ‘zei hij.

Niets is zo risicoloos als een garantie. Test er onmiddellijk een in uw bedrijf en u zult versteld staan ​​van het verschil dat het maakt.

Moe van uw laag-converterende aanbieding? Laten we praten.

Ik wil u graag door hetzelfde proces leiden dat we met Taylorr hebben gebruikt om de conversieratio van zijn aanbod te verdubbelen.

Boek een Strategy Call met mijn team, zodat we uw bedrijf onder de loep kunnen nemen en u op dit moment de grootste kansen met uw aanbod kunnen laten zien. En als het goed bij je past, laten we je zien hoe het eruit zou zien als we je zouden coachen zoals we Taylorr hebben gecoacht.

Pak hier een plekje in onze agenda om aan de slag te gaan.

Tijdens het gesprek laten we u zien:

  • Groeimogelijkheden die u momenteel over het hoofd ziet in uw bedrijf.
  • Het stapsgewijze proces dat u kunt gebruiken om van die kansen te profiteren.
  • Hoe het eruit zou zien als mijn team je individueel door het hele proces begeleidt.

Hier is de link om je plek te bemachtigen.

Binnenkort praten!

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.