March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Hoe creativiteit en innovatie te bevorderen door te vertragen, afleiding te verminderen en één taak uit te voeren

3 min read
Hoe creativiteit en innovatie te bevorderen door te vertragen, afleiding te verminderen en één taak uit te voeren

Mijn beste vriend, Elisa Camahort en auteur van Routekaart voor revolutionairennodigde me uit om te spreken op de 2022 Rise-conferentie georganiseerd doorway PBWC, de professionele zakenvrouwen van Californië. Toen we alle convergerende trends onderzochten die van invloed zijn op zakelijke professionals die het volgende jaar tegemoet gaan, hebben we besloten om ons te concentreren op de kern van wat alles zal beïnvloeden wat we vervolgens in excess of de hele linie doen: onszelf.

In de dagen, maanden en nu jaren na ons wereldwijde CTRL-ALT-DEL-instant hebben we de keuze hoe we opnieuw opstarten. Herstarten we als ons vroegere zelf, of upgraden we voor welzijn, welzijn en nieuw leiderschap?

Deze nieuwe reis voor onszelf heeft een positieve invloed op onze relaties satisfied onze dierbaren, onze collega’s, onze klanten en partners, door de manier waarop we verschijnen en hoe we elk second beleven te veranderen.

Het onderwerp dat we bedachten is: “Hoe creativiteit en innovatie te bevorderen doorway te vertragen, afleiding te verminderen en één taak uit te voeren.” De kunst van traagheid, creativiteit en welzijn in dit nieuwe oor is geïnspireerd doorway de reduce en gedragingen die ik heb geleerd in mijn lopende “Levensschaal” Reis.

Als het om de belangrijke dingen gaat, is meer niet beter.

In dit zeer speciale seminar deel ik hoe het omarmen van een stille, trage en gefocuste geest het beste hulpmiddel kan zijn bij het vinden van ruimte om uw creativiteit en innovatie te vergroten om #opstaan.

Samen leren we afleiding te verminderen en te vertragen om meer creativiteit en innovatie te bevorderen. Het is exclusief ontwikkeld voor mensen die zoveel baat zouden hebben bij de boodschap van Brian als een manier om de kwaliteiten naar voren te brengen die hen zullen helpen om effectievere leiders te worden en meer kans op vooruitgang te hebben, in plaats van constant gedefocust te raken en verstrikt te raken in afleiding.

Neem even de tijd om te leren hoe u creativiteit en innovatie kunt bevorderen doorway te vertragen, afleiding te verminderen en one-tasking onder de knie te krijgen.

Dank je.

https://www.youtube.com/check out?v=brtWaEtZtQk

In excess of Rise 2022

Rise, de 33e jaarlijkse conferentie van PBWC, versterkte onze collectieve kracht om betekenisvolle veranderingen door te voeren door authentieke leiders op elk niveau in staat te stellen. Sinds 1989 heeft PBWC duizenden specialists bijeengebracht satisfied verschillende achtergronden, geslachten en leeftijden verenigd door een gedeelde visie van gelijke toegang tot kansen. Onze langverwachte jaarlijkse conferentie biedt inspiratie, het opbouwen van vaardigheden en netwerkmogelijkheden voor vrouwen op alle carrièreniveaus.

Naast Brian Solis verwelkomde de Increase-conferentie van 2022 invloedrijke en boeiende keynote-sprekers, waaronder:

  • Mindy Kaling, bekroonde schrijver, acteur en producent achter Kaling Worldwide
  • Lena Waithe, Emmy®-winnende schrijver, producent, acteur en oprichter en voorzitter van Hillman Grad
  • Rita Moreno, meermaals bekroonde actrice, zangeres en danseres
  • Mellody Hobson, co-CEO en president, Ariel Investments
  • Reid Hoffman, medeoprichter van LinkedIn en husband or wife bij Greylock
  • Reshma Saujani, auteur van “Pay back Up”, oprichter van Ladies Who Code en het Marshallplan voor moeders Ai-Jen Poo, voorzitter van de Nationwide Domestic Personnel Alliance
  • Melissa Stockwell, patriot, drievoudig wereldkampioen, paralympisch medaillewinnaar, auteur en medeoprichter, Dare2Tri

#PBWC #PBWC2022

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.