June 6, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Het technische nieuwsverhaal dat undercover gaat – toegankelijkheidsproducten

2 min read

Monica Chin of The Verge schrijft around waarom toegankelijkheidsproducten undercover zijn in technologiejournalistiek.

Chin schrijft: “Meer dan 25 procent van de Amerikaanse volwassenen heeft een handicap, maar strikte en gecentraliseerde toegankelijkheidsinformatie is nog steeds moeilijk te vinden voor zelfs de grootste technische releases. Ik vroeg op toegankelijkheid gerichte schrijvers in de technologie- en gamewereld hoe de media-industrie ondersteunende technologie beter kan behandelen, en het antwoord, zo blijkt, is dat het een beetje te vroeg is om die vraag te stellen. De grootste verkooppunten brengen het niet consequent uit, vonden veel van de schrijvers. Daar zouden ze mee moeten beginnen.

“Bij het rapporteren van dit stuk wilde ik spreken achieved de verslaggevers van het personeel van grote technische publicaties die voornamelijk ondersteunende technologie behandelen. Ik leerde al snel dat er niet veel zijn.

“In de afgelopen tien jaar is ‘toegankelijkheidstechnologie’ – in het algemeen gizmos, application en functies die zijn afgestemd op gebruikers fulfilled een handicap – geleidelijk een publieke prioriteit geworden voor grote technologiebedrijven. Nog recenter is het standaard geworden voor bedrijven als Apple en Google om een ​​gedeelte ‘toegankelijkheid’ op te nemen in hun conferenties en keynotes. Alt-tekst en audiobeschrijvingen zijn een verwachting geworden op world wide web, en blockbuster-online games worden geleverd achieved uitgestrekte toegankelijkheidsmenu’s. Microsoft opende een Lab van 2000 vierkante meter gewijd aan inclusieve devices dit jaar. Er is een publiek voor dergelijke technologie, of de grootste bedrijven ter wereld gokken erop dat die er is.

“Toch worden toegankelijkheidsverhalen overweldigend toegewezen aan freelancers, of aan stafschrijvers wiens primaire conquer iets anders is.”

Lees verder hier.

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.