March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Hackathons kweken geen radijs • Derek Cheshire

2 min read
Hackathons kweken geen radijs • Derek Cheshire

hackathons laten geen radijs groeien

Hackathons! Ik wed dat je berichten about hen hebt opgemerkt of misschien zelfs bij een paar bent geweest.

Ze kunnen leuk zijn, ze kunnen jonge ondernemers zelfs helpen om een ​​gevoel te krijgen voor het instappen in de zakenwereld.

Sommigen komen achieved goede ideeën, maar in wezen zijn ze onzin.

Dus waarom denk ik dat ze slecht zijn? Het zal zeker niet ieders mening zijn, maar hier is de mijne. Ik wil ook graag de jouwe horen, dus neem get in touch with op achieved je opmerkingen.

Zijn er voor- en nadelen? Ja natuurlijk en hier zijn de belangrijkste punten die je zult ontdekken na wat onderzoek:

Voor:

Studenten en medewerkers kunnen experimenteren of vaardigheden leren die ze in een klaslokaal of collegezaal niet zouden kunnen. Ze zijn gemakkelijk te organiseren en de meeste mensen weten (vaag) wat ze zijn.

Tegen:

Als ze binnen een organisatie worden gehouden, kunnen ze een afleiding zijn van de echte problemen waarmee ze wordt geconfronteerd. Ze hebben de neiging om formeel te zijn en niet representatief voor situaties in de echte wereld. Doelen kunnen onrealistisch zijn en de hele situatie stressvol. Ze ontwikkelen ook een kuddementaliteit (niet helemaal groepsdenken). Onderzoek toont ook aan dat de output van zeer weinig hackathons ooit het daglicht ziet.

Dus wat is het antwoord? Allereerst moeten we echte problemen aanpakken. Ik vind het nuttig om bij het beoordelen van het innovatiepotentieel van een bedrijf een of twee probleemgebieden te benadrukken die geschikt zijn voor het oplossen van problemen onder het personeel. Ervan uitgaande dat het management ondersteuning biedt, raken medewerkers betrokken en werken de resultaten meestal goed.

Veel bedrijven erkennen simpelweg het bestaan ​​van ideeën en geven hun werknemers de tijd en middelen om ze te ontwikkelen. Bijna alles is mogelijk!

Hoge waarde wordt gecreëerd wanneer je een probleem oplost. Misschien lost u een zakelijk probleem op, in welk geval een bedrijf (of bedrijven) u wat geld kan betalen. Maar er zijn andere problemen zoals de beschikbaarheid van medicijnen, voedsel, schoon water, fatsoenlijke huisvesting enz.

Dus als u een faculty, hogeschool of gemeenschapsgroep bent, waarom zou u dan niet een van de bovenstaande nemen?

Je zou kunnen zeggen dat het antwoord hierop al bestaat, meer laten groeien, meer maken enz. Maar innovatie moet plaatsvinden. Dingen kunnen lokaal geproduceerd worden (maar misschien op een andere manier) of misschien vraagt ​​de toeleveringsketen om verandering.

Hoe je het ook bekijkt, er zijn problemen die moeten worden opgelost – overal, en waar je ook een probleem oplost, er zal altijd waarde worden gecreëerd.

Zoals een van mijn netwerk onlangs opmerkte ‘hackathons groeien geen radijs’.

Laten we het hebben above het opzetten van een uitdaging voor jou …

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.