aparici-hybride-sol

Gratis warm water met een PV-Boiler, hoe het werkt

De PV boiler , ook wel bekend als zonneboilers, bieden een innovatieve en duurzame oplossing voor het verwarmen van water. Ze gebruiken fotovoltaïsche panelen om zonne-energie om te zetten in elektriciteit en vervolgens wordt gebruikt om water te verwarmen. Jij wil toch ook wel gratis warm water via zonne panelen?

Hoe werkt de PV boiler?

Een PV-boiler bestaat uit fotovoltaïsche panelen en een elektrische boiler. De panelen zetten zonlicht om in elektriciteit. Deze elektriciteit wordt gebruikt om een verwarmingselement in de boiler te voeden, dat op zijn beurt water verwarmt.

Dit zijn de voordelen van de PV boiler

  • Vermindering van energiekosten
  • Duurzaam
  • Onafhankelijk
  • Ideale oplossing bij off grid
  • Vakantiewoningen, chalets, tiny woningen

Hybride sol, Aparici aansluiten op 2 zonnepanelen

Kijk eens naar de Aparici Hybride Sol, een eenvoudige installatie op 2 zonnepanelen met een spanning van 83,4 volt. Met het maximale vermogen van DC-800 Watt / 230Vac-1000Watt. Er worden twee zonnepanelen op aangesloten die aan de specificaties voldoen volgens de handleiding.

Ook een ideale oplossing voor off grid, tiny woningen of waar niet voldoende electra aanwezig is.

Keuze van locatie

Zonnepanelen worden het liefst geplaatst op het zuiden gericht. Hierbij ontvangen ze het meeste zonlicht.

Waar koop ik een pv boiler?

Als je een oplossing zoekt om zo efficient en duurzaam om te gaan met het verwarmen van water, zoek dan niet verder. Met de photo voltaic boilers van Warmteshop.eu doe je een goede investering en ben je klaar voor de toekomst.