March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Een succesvolle persoonlijke terugkeer voor Electronica 2022

2 min read
Een succesvolle persoonlijke terugkeer voor Electronica 2022

elektronica had deze maand een succesvolle terugkeer toen 70.000 bezoekers elkaar van 15 tot 18 november weer persoonlijk ontmoetten in München, nadat ze eerder virtueel werden gehouden vanwege COVID-19.

Als een evenement dat lange tijd werd beschouwd als de ‘go-to’-plek om inzicht te krijgen in elektronische technologieën, was het geweldig om de show weer op volle sterkte te zien, fulfilled meer dan 2.100 exposanten, waarvan 64% afkomstig was uit landen buiten de Verenigde Staten. Duitsland.

“electronica 2022 bevestigde op indrukwekkende wijze zijn standing als toonaangevende handelsbeurs en toonde eens te meer aan dat München DE beurslocatie is voor de internationale elektronica-industrie”, aldus Dr. Reinhard Pfeiffer, CEO van Messe München. “We zijn verheugd dat het bezoekersaantal slechts zo’n 14% onder het recordresultaat van 2018 lag en dat het aandeel internationale bezoekers met zo’n 54% nog hoger was dan bij de vorige evenementen – een uitstekend resultaat in deze tijd. Bovendien waren volgens het beursonderzoek onze exposanten en bezoekers dit jaar meer dan ooit tevreden about elektronica.”

Het kan voor exposanten verrassend zijn dat het aantal aanwezigen zo hoog was in vergelijking achieved de perceptie op de beurs, en dit zou een gevolg kunnen zijn van de nieuwe lay-out die de bezoekers over meer hallen verspreidde, in plaats van dat iedereen zich concentreerde in een paar populaire hallen .

Maar met nieuwe recordniveaus voor de tevredenheid van exposanten en bezoekers op de exhibit van dit jaar, zijn we verheugd te kunnen melden dat de cijfers echt het succes van elektronica vertegenwoordigen, aangezien de klanten die we op de show spraken, vonden dat de kwaliteit van de bezoekers uitstekend was en dat electronica 2022 een succes was geweest.

De volgende electronica vindt plaats in München van 12-15 november 2024.

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.