March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Een geweldige manier om arbeidskosten te besparen

4 min read
Een geweldige manier om arbeidskosten te besparen

We waarderen het allemaal dat een van de duurste overheadkosten in uw bedrijf op twee benen loopt, elke dag om 9.00 uur arriveert en om 17.00 uur vertrekt. Ik heb het natuurlijk over je loonkosten.
Dus als er een product langskomt dat suggereert dat het uw arbeidskosten kan besparen en een flexibelere manier van werken kan bieden, is het misschien de moeite waard om het te onderzoeken. Steigerbouw is bijvoorbeeld meestal niet een onderwerp waar ik enthousiast van zou worden; analyse van de gegevens suggereert echter dat dit specifieke product grondiger onderzoek vereist.
Ik zou mijn knokkels laten omwikkelen door de fabrikant als ik niet meteen het beeld zou verdrijven dat wordt opgeroepen door het woord steigers. Er zijn grote verschillen tussen steigers en het LOBO-werkplatformsysteem, het onderwerp van dit artikel. De verschillen zijn technisch en commercieel vandaar de opwinding.

Ten eerste zullen we dit product waarschijnlijk niet tegenkomen op een bouwplaats, dus kunnen we het concept van traditionele steigers met zware buizen en planken van hout afwijzen? Denk in plaats daarvan meer aan een volwassen versie van Meccano of Adults Erector Set, die zonder gereedschap kan worden gemonteerd en door bedrijven wordt gebruikt voor onderhoud. Genoeg gezegd over het product. Laten we vervolgens eens kijken naar het allerbelangrijkste kostenvoordeel dat uw bedrijf duizenden kan besparen.

De mensen van LOBO hebben mij talloze incidenten aangeleverd van bedrijven die liever het LOBO Systeem gebruiken dan de dure en inflexibele steigerbouwer in te schakelen. Maar natuurlijk moet vooraf worden gezegd dat het LOBO-systeem niet het antwoord is op al uw steigervereisten. Toch zijn alle interne faciliteiten, fabrieks- of machinetoepassingen een sterke mogelijkheid.

Bij het ontmoeten van de breinen achter LOBO, wordt er veel moeite gedaan om uit te leggen hoe het allemaal werkt, daarbij verwijzend naar het feit dat enkele van ‘s werelds grootste bedrijven de sprong hebben gewaagd en nu het systeem gebruiken. Natuurlijk accepteren we allemaal dat de manier waarop gegevens worden gepresenteerd verschillende interpretaties kan hebben, maar als we goed naar de cijfers kijken, lijken ze op elkaar te stapelen.
LOBO heeft verschillende casestudy’s gedocumenteerd (details beschikbaar op aanvraag) die duidelijk de kostenbesparende voordelen laten zien, die indrukwekkende resultaten laten zien met slechts een minimale investering. De onderzochte klanten komen niet uit dezelfde sector en variëren van geautomatiseerde distributie, food & beverage tot enorme productiemultinationals. Hoewel ze afkomstig zijn uit een diverse industriële basis, lijken ze allemaal vergelijkbare kostenproblemen te hebben, die kunnen worden opgelost met behulp van een LOBO-systeem.

Amazon, Lockheed Martin, Anheuser Busch en Samsung

LOBO noemt Amazon, Lockheed Martin, Anheuser Busch en Samsung als enkele van hun bekendste klanten.

Toepassingen zijn voor geautomatiseerde distributie, RADAR-installaties, onderhoud van brouwerijen en halfgeleiderproductie. Het daadwerkelijke gebruik kan verschillen vanwege de veelzijdigheid van het product, maar het kostenbesparende voordeel geldt voor iedereen. Deze bedrijven en nog veel meer moeten externe (uitbestede) steigerbouwers in dienst nemen. Ze moeten voldoen aan de voorschriften voor werken op hoogte, soms voor eenvoudige onderhoudstaken.

Dit kan duur zijn, omdat het tijd kost, en daar zijn de kosten, om een ​​systeem op te zetten, en het blijft staan ​​voor de vooraf afgesproken minimale huurtijd.
Dit kan vaak weken of langer duren en kost elke dag meer en meer, wat contraproductief kan zijn. LOBO wijst erop dat hun systeem snel en gemakkelijk kan worden gemonteerd door iedereen die is opgeleid en vervolgens kan worden opgeborgen wanneer het niet in gebruik is in hun aangepaste Towerstore-kooi.
Het extra voordeel van uw systeem is dat het 7 dagen per week beschikbaar is en kan worden ingezet wanneer u maar wilt, sneller dan traditionele steigers. Het domino-effect zou kunnen leiden tot meer uitstekende productie-uptime, met duidelijke kostenbesparende gevolgen.

De casestudy’s die ik bekeek, lieten een terugverdientijd zien van 1 tot 9 maanden bij een kapitaaluitgave tussen 10% en 40% van het bestaande steigerbudget. Dit geldt alleen voor het eerste jaar, want als u eenmaal heeft geïnvesteerd, is het vanaf de terugverdiendatum een ​​fluitje van een cent.

Er zijn doorlopende jaarlijkse operationele kosten die maximaal 5% bedragen, bijvoorbeeld 2-jarige bijscholing. Maar als je naar het grote geheel kijkt, is dit indrukwekkend.

Alleen al op kostenbesparende basis kan dus positief worden getrokken.
Het kan zijn dat u uw steigerkosten kunt halveren of zelfs tot nul kunt terugbrengen. Maar aan de andere kant geven grote budgethouders zoals olie-, productie- en chemische bedrijven elk jaar miljoenen uit en voelen zich er misschien bij neergelegd om deze enorme bedragen jaarlijks te betalen.

Wellicht is er een alternatief waarbij de kosten-batenanalyse klopt en uw afhankelijkheid van uitbestede steigerbouwbedrijven kan worden teruggebracht tot de koop toe.

Bel VK voor meer informatie +44(0)1332 365666 en Noord-Amerika 800 640 5492 of Plan nu uw online demonstratie!

Bronproduct en techniek.

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.