March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

De eerste 3 stappen nadat iemand een zakelijke introductie voor u heeft gemaakt

3 min read

De foundation van alle zaken is het verbinden fulfilled mensen. Of het nu met een journalist, een investeerder, een potentiële lover of iemand anders is. De beste manier om achieved mensen in contact te komen is doorway middel van een introductie. Je kunt altijd iemand ongevraagd bellen, maar als je een vertrouwde wederzijdse connectie hebt, ben je altijd effectiever.

We hebben het al gehad more than hoe je om een ​​intro kunt vragen en hoe je er een kunt maken, maar wat moet je doen als je die e-mail krijgt van een vriend die je aan iemand voorstelt?

Dit zijn de eerste drie dingen die u moet doen:

Allereerst, spreek je dankbaarheid uit voor de intro.

Inmiddels ben ik tot de conclusie gekomen dat gezond verstand en fatsoen helaas niet zo gewoon zijn.

Zodra iemand, laten we die persoon noemen, David je voorstelt aan iemand anders, laten we die persoon Jennifer noemen, bedankt David voor de introductie, maar het gaat verder dan dat.

Laat me je een kort verhaal vertellen. Een vriend van mij kwam vanuit New York naar Tel Aviv. Hij vroeg me om een ​​paar introducties te doen, wat ik natuurlijk graag deed.

De volgende dagen begon ik foto’s te zien op de feed van mijn vriend van alle vergaderingen die hij experienced, allemaal als resultaat van mijn introducties.

Wat ze hadden moeten doen, is me na elke ontmoeting bedanken om me te laten weten dat mijn intro tot die ontmoeting leidde en hoeveel ze ervan genoten.

Dankbaarheid gaat een lange weg en als iemand zijn most effective doet om je te helpen doorway middel van een introductie, vergeet dan niet om diegene te bedanken.

Zorg ervoor dat uw eerste bedankmail een compliment bevat voor de persoon die u introduceert.

Nogmaals, enigszins voor de hand liggend en misschien triviaal, maar zelden wordt dit goed gedaan.

Die eerste e-mailreactie nadat je de introductie van David hebt ontvangen, je reactie zou niet zoiets moeten zijn als “Bedankt David en hey Jennifer. Laten we get hold of maken.”

Probeer in plaats daarvan iets als “David, je bent de beste. Je maakt de beste intro’s. Hé Jennifer, ik heb geweldige dingen gehoord. Ik zou graag een telefoontje plegen of koffie drinken. Zou dat voor jou werken en zo ja, wanneer is de beste?”

Laten we die reactie ontleden.

Allereerst heb je David geprezen, waardoor je er zowel goed uitziet voor Jennifer, maar het zorgt er ook voor dat David meer introducties voor je wil maken.

Een ander belangrijk onderdeel van die e-mail is dat je het niet summary laat en je een specifieke vraag hebt om verder te verbinden.

Je maakt het Jennifer ook makkelijker om te reageren door haar te vragen of ze elkaar wil ontmoeten en wanneer.

Mensen hebben geen tijd om lange e-mails te beantwoorden, dus houd het kort en bondig en eindig achieved een specifieke vraag die eenvoudig te beantwoorden is.

Vraag wat de meest geschikte tijd is om verbinding te maken en stuur vervolgens een agenda-uitnodiging.

Dit is een grote ergernis van mij. Als we het hebben about een scenario waarin Jennifer heeft gevraagd om aan je voorgesteld te worden, zou zij degene moeten zijn die flexibiliteit biedt around wanneer je elkaar zult ontmoeten en hoe triviaal het ook klinkt, zij zou degene moeten zijn die de agenda-uitnodiging stuurt.

Als alternatief, als je David vraagt ​​om je aan Jennifer voor te stellen omdat je haar hersens wilt uitkiezen of haar ergens op wilt richten, dan moet je de flexibiliteit bieden en de uitnodiging sturen.

Nogmaals, dit klinkt misschien triviaal, maar soms kan een aardig gebaar een lange weg gaan en vice versa. Als je me zou willen ontmoeten en je me vervolgens aan het werk hebt gezet doorway me te vragen een agenda-evenement op te zetten, voelt het gewoon een beetje vreemd.

Het komt erop neer dat zonder introducties in het bedrijfsleven geen vooruitgang wordt geboekt, maar zelfs als iemand u voorstelt aan een potentiële klant, kan uw reactie op die e-mail een offer maken of breken, afhankelijk van hoe u antwoordt.

De meningen die hier worden geuit door columnisten van Inc.com zijn van henzelf, niet van Inc.com.

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.