February 4, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Critical Mention maakt gebruik van Podchaser om Podcast Monitoring Analytics mogelijk te maken

2 min read
critical_mention_logo

NEW YORK Kritische vermelding – het toonaangevende verdiende mediaplatform – heeft vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd fulfilled Podchaser dat zal de podcast-monitoringservice van Vital Mention verbeteren. Door de integratie van Podchaser-gegevens kunnen merken de effect van merkvermeldingen in podcasting nauwkeurig volgen en meten.

Doorway deze samenwerking zal Podchaser – ‘s werelds meest geavanceerde podcast-database – de mediamonitoringservice van stroom voorzien achieved robuuste podcast-metadata en waardevolle inzichten in het publiek, waaronder luisteraars, populariteitsgrafieken, Energy Rating ™ en meer.

Met deze overeenkomst is Crucial Mention nu het enige alles-in-één verdiende mediaplatform achieved de dataset van Podchaser en een intern gebouwd netwerk voor het vastleggen van podcasts. Naast podcast monitoring omvat de Crucial Mention Attained Media Suite ook Tv set, radio, social media en on the web nieuws checking, evenals een Media Get in touch with Databases.

“Podcasting is snel een hoeksteen geworden van de mediaplannen van onze klanten”, zegt Zack Jenkins, Senior Vice President Income en Accounting Administration bij Vital Mention. “We zijn verheugd om samen te werken fulfilled Podchaser om onze podcast-monitoringservice naar een hoger niveau te tillen en onze Gained Media Suite verder uit te breiden.”

“Het vermogen van podcasts om de publieke opinie te vormen, valt niet te ontkennen”, legt Cole Raven, medeoprichter van Podchaser, uit. “We zijn verheugd om Essential Point out te ondersteunen, omdat ze podcasting transparanter maken voor merken en spannende kansen bieden voor de branche.”

More than Podchaser

Podchaser is ‘s werelds meest uitgebreide podcast-database – het verzamelen, verrijken en verspreiden van podcast-inzichten om ontdekking voor luisteraars, podcasters en merken mogelijk te maken. Meer informatie op https://www.podchaser.com.

Mediacontact Podchaser: Dave Keine, dave@podchaser.com

Above kritische vermelding

Public relations-, communicatie- en marketingprofessionals vertrouwen op Critical Point out om hun merken in het hele medialandschap te volgen, te meten, te delen en te laten groeien. Important Point out biedt realtime mediamonitoring, intelligentie, analyse en mediacontactinformatie voor televisie-uitzendingen, radio, on-line nieuws en sociale media. Meer informatie op https://www.criticalmention.com.

Significant Mention mediacontact: Eric Lebowitz, elebowitz@criticalmention.com

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.