June 7, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Bitcoin’s cryptomarkt in opkomst

2 min read
Bitcoin's cryptomarkt in opkomst

Hoewel de vooruitzichten voor cryptovaluta beleggers enigszins is verbeterd, kan een mogelijk ernstige liquiditeitscrisis in de markt investeerders afschrikken. Nu 2022 bijna 10 einde loopt, maken analisten de balans op van de reduce die ze hebben getrokken door te zoeken naar tendensen die een bullish prijsbeweging in 2023 zouden kunnen voorspellen. beïnvloedde de cryptomarkt.

De ondergang van A few Arrows Cash, Terra Luna en FTX leidde tot een kredietcrisis of een scherpe daling van de kapitaalinstroom, satisfied een groter risico dat andere belangrijke gecentraliseerde beurzen zouden volgen.

– Advertentie –

Ondanks hoe ernstig de inzinking van de Bitcoin-markt is geweest, zijn er enkele voordelen naar boven gekomen. Gegevens geven aan dat in deze tijd van lage excentriciteit van Bitcoin kleinere portefeuilles en langetermijnhouders operationeel worden opgeslagen.

Bitcoin stuit op beperkte liquiditeit en gerealiseerde verliezen

Toen de liquiditeit in november 2021 de markt begon te overspoelen, bereikte de prijs van bitcoin een regular hoogtepunt en zagen aandeelhouders ongeveer $ 455 miljard aan winst. Daarentegen, terwijl de liquiditeit verhardde in wat veel aandeelhouders hadden aangenomen als vreselijke dagen van de markt (bear), dwong $ 213 miljard aan gerealiseerde verliezen de aandeelhouders om ongeveer 46,8% van de stijgende stijgingen op de bullmarkt terug te betalen. De omvang van de winst versus de gerealiseerde tekorten lijkt op de bearmarkt in 2018, toen het percentage terugtrekking uit de winst een piek bereikte van 47,9%.

Cumberland beweert dat onvoldoende liquiditeit het gevolg is van wijdverbreide capitulaties, waardoor failliete bedrijven geen munten meer hebben om te verhandelen. Volgens het onderzoek van CoinShares naar wekelijkse geldstromen bereikte het handelsvolume voor de week een recorddaling in twee jaar van ongeveer $ 677 miljoen. Potentiële winsten worden verder belemmerd doorway de lage handelsvolumes en de cryptofondsen die digitale activa verlaten. CEX is van oudsher een foundation geweest voor het onboarden van fiat, wat helpt om excess geld in het crypto-hulpecosysteem te brengen. Het verkrijgen van nieuw kapitaal is moeilijk geworden vanwege zorgen above regelgeving en CEX-verdenkingen.

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.