March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Binance’s lopende ‘stresstest’ ziet een uitstroom van $ 3 miljard in 7 dagen: hier is alles wat er tot nu toe is gebeurd – USD Coin (USDC/USD)

3 min read
Binance's lopende 'stresstest' ziet een uitstroom van $ 3 miljard in 7 dagen: hier is alles wat er tot nu toe is gebeurd - USD Coin (USDC/USD)

Gebruikers hebben enorme hoeveelheden geld opgenomen Binanceinclusief USD-munt USDC/USD en andere stablecoins. Volgens Nansen heeft Binance de afgelopen zeven dagen al een netto uitstroom van meer dan $ 3 miljard aan crypto-activa gezien.

Hoe het begon: Het begon allemaal op maandag toen Binance een ongekende golf van opnames meemaakte vanwege zorgen above het bewijs van reserverapport. Volgens het blockchain-intelligentieplatform Nansen, bedroeg de netto-uitstroom – het verschil tussen de totale waarde van activa die binnenkomen en uitgaan van de beurs – een oogverblindende $ 902 miljoen in slechts één dag. Dit markeerde een dramatische toename van het beleggerssentiment weg van de beurs, wat ernstige vragen opriep over de posities ervan.

Ondanks het feit dat Binance zijn openbare portemonnee-adressen verstrekt voor added transparantie, zijn veel investeerders nog steeds onzeker more than de mate van transparantie van de beurs. Achieved title het saldo van de portemonnee onthult geen aspects around de mogelijke verplichtingen van Binance.

Bekijk meer: Beste Crypto Day-handelsstrategieën

In een poging om enige twijfel weg te nemen, vroeg Binance een “bewijs van reserve”-rapport aan bij een accountantskantoor Mazers om de financiële soliditeit van het bedrijf aan te tonen. Het rapport toonde aan dat Binance geld had om meer dan 100% van zijn deposanten te dekken.

Maar deze inspanning liet critici nog steeds ontevreden achter. Beleggers zouden niet tevreden moeten zijn satisfied het rapport, Douglas Carmichael, een Baruch College or university in New York Accounting Professor en voormalig hoofdauditor van de US Public Company Accounting Oversight Board, geprofest. “Ik kan me niet voorstellen dat het alle vragen beantwoordt die een belegger zou hebben about de toereikendheid van onderpand”,” Carmichael verteld Wall Road Journal.

Mazers maakte duidelijk dat hun rapport de blijvende geldigheid van het reservefonds van Binance niet garandeert en dat het slechts een “momentopname” was van de reserves van Binance op het minute van auditing, op 22 november.

Maandag meldde Reuters dat Amerikaanse aanklagers criminele feiten analyseren voor een mogelijke witwaszaak tegen Binance. Changpeng Zhaovertelde de CEO van Binance gebruikers op Twitter om “de FUD te negeren” – crypto-jargon voor geruchten.

Onrust voortgezet: Een diep gevoel van bezorgdheid en bezorgdheid more than de gezondheid van Binance doordrong dinsdag de markt. Deze vrees werd waarschijnlijk versterkt doorway berichten dat Tron’s Justin Zon experienced $ 50 miljoen van Binance teruggetrokken. De onrust in de markt was voelbaar en het nieuws in excess of de terugtrekking droeg bij aan het onbehagen.

Binance tweette dat het USDC-opnames tijdelijk opschortte omdat het een token-swap aangaat tussen USDC en BUSD BUSD/USD (die wordt beheerd door Paxos). Zhao erkende een toename van het opnemen van USD-munten bij Binance en legde verder uit dat het omwisselen van PAX/BUSD naar USDC een bankdienst in New York in USD vereist. Hij merkte verder op dat banken een paar uur na zijn verklaring nog open moesten, waarna naar verwachting de normaliteit zou worden hersteld.

De bondgenoten: Sunlight probeerde de zorgen van de markt weg te nemen door een url naar Etherscan te tweeten waarin hij liet zien dat hij $ 100 miljoen in USDC terugstortte op de beurs.

Tether USDT/USD verklaarden hun samenwerking fulfilled Binance aan een chain swap die de uitwisseling van 3 miljard USDT van het Tron-netwerk naar het Ethereum-netwerk omvat. De totale levering van Tether zal naar verwachting niet worden beïnvloed doorway dit proces. “Over een paar minuten zal Tether samenwerken fulfilled Binance om een ​​chain swap uit te voeren, waarbij wordt geconverteerd van Tron TRX/USD tot Ethereum ETH/USD ERC20, voor 3B USDT. Het totale aanbod van de ketting zal tijdens dit proces niet veranderen, “zei Tether.

Binance hervatte vervolgens de verwerking van opnameverzoeken van de USD Coin stablecoin na deze enkele uren te hebben gepauzeerd.

Stresstest: Volgens Zhao heeft de beurs dit eerder gezien, en hij gelooft dat “het een goed idee is om opnames op elke CEX te ‘stresstesten’ [centralized exchange] op roulerende foundation”.

Layah Heilpern, een Bitcoin BTC/USD liefhebber, dat is genoteerd dat “als Binance uitvalt, al het andere zal afbrokkelen.” Ze wees er verder op dat hoewel Bitcoin kan blijven bestaan, het hele cryptocurrency-landschap, zoals stablecoins, niet zal overleven.

Lees volgende: Bitcoin, Ethereum, Dogecoin gaan omhoog in weerwil van de uitstroomproblemen van Binance – analist zegt dat dit is wat er nodig is om de BTC-rally voort te zetten

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.