March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

Als het om duurzaamheid gaat, hebben we een hefboom! – Innovatie evangelisatie

2 min read
Als het om duurzaamheid gaat, hebben we een hefboom!  – Innovatie evangelisatie

Als individu heb ik niet het gevoel dat ik veel kan doen om de klimaatcrisis het hoofd te bieden.

Sterker nog, ik maak het persoonlijk erger. Ik probeer natuurlijk mijn steentje bij te dragen: ik doe het licht uit als kamers niet worden gebruikt, ik sorteer mijn afval, ik eet minder rood vlees, ik heb al meer dan twintig jaar geen auto meer en ik stem op mensen die in verandering geloven.

Maar voor mijn werk moet ik naar conferenties around de hele wereld vliegen, dus mijn ecologische voetafdruk is erger dan die van 99% van de wereldbevolking. Ik schrijf dit in een stad die uit het niets in een woestijn is ontstaan.

Ik geloof dat doorway de mens veroorzaakte klimaatverandering een existentiële bedreiging vormt. Maar het voelt hopeloos. Om Greta Thunberg te channelen: “Waarom doet niemand IETS?! “

Het is gemakkelijk om in apathie te vervallen – ik zal tenslotte niet persoonlijk in de buurt zijn om getuige te zijn van de meeste ergste effecten – en het bewijs toont aan dat ik ben niet alleen: de meeste mensen geloven in klimaatverandering, maar zien niet hoe ze een verschil kunnen maken.

Maar ik heb één hoop: als vertegenwoordiger van een bedrijf heb ik de kans om meer te doen dan alleen.

Dat is mij verteld SAP-klanten genereren 87% van de totale wereldwijde handel. En SAP is diep geworteld in de meeste van ‘s werelds meest bedrijfskritische maar energie-intensieve industrieën zoals olie en fuel, transportation en detailhandel.

Dit betekent dat zelfs kleine veranderingen in energie-efficiëntie in de bedrijfsprocessen die doorway SAP-systemen worden afgehandeld, een groot verschil kunnen maken voor de planeet.

Er is dit jaar een omslagpunt geweest. Mensen zien de gevolgen van klimaatverandering met eigen ogen en willen doelgericht transacties aangaan met organisaties. Maar bovenal zijn de accountants nu aan de haak geslagen: nieuwe regelgeving in excess of alles, van CO2-voetafdrukregels tot plasticbelastingen tot transparantie op etiketten, betekent dat duurzaamheid nu een verplicht, controleerbaar onderdeel is van het runnen van organisaties.

Elke organisatie die ik spreek, neemt duurzaamheid nu serieus. Als u een SAP-systeem helpt runnen, kunt u helpen om de planeet een betere plek te maken.

Ik merk dat klanten aangenaam verrast zijn doorway het aantal geavanceerde hulpmiddelen zijn al beschikbaar om duurzaamheid winstgevend en winstgevendheid duurzaam te maken.

Ren alsjeblieft, loop niet, om ze te gebruiken en te implementeren!

#duurzaamheid #innovatie #intelligenteonderneming #klimaat crisis #esg

afbeelding: publiek domein afbeelding van de hendel van Archimedes (“Geef me één vaste plek om op te staan, en ik zal de aarde verplaatsen.”), satisfied mijn toevoeging van de vlammen met behulp van de ProCreate-application op iPad.

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.