June 6, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

9 miljoen mensen kregen per ongeluk te horen dat hun kwijtschelding van studieleningen was goedgekeurd

2 min read
9 miljoen mensen kregen per ongeluk te horen dat hun kwijtschelding van studieleningen was goedgekeurd

Meningen geuit doorway Ondernemer bijdragers zijn van henzelf.

Negen miljoen mensen die kwijtschelding van studieschuld hadden aangevraagd, ontvingen in november een e-mail waarin stond dat hun aanvraag was goedgekeurd. Helaas kwam er deze 7 days nog een bericht waarin werd toegegeven dat de goedkeuringsmail ten onrechte was verzonden.Stefani Reynolds | Getty Illustrations or photos

Dankzij rechtszaken above het programma hebben federale rechtbanken de kwijtschelding van schulden geblokkeerd. De miljoenen die de onnauwkeurige goedkeurings-e-mail hebben ontvangen, hebben enige reden tot hoop: hun aanvragen staan ​​voorlopig gewoon in het ongewisse en zijn niet afgewezen of goedgekeurd.

“Vanwege een leveranciersfout,” luidde het nieuwe bericht gedeeltelijk, “ontving u onlangs een e-mail satisfied een onderwerpregel die aangeeft dat uw aanvraag voor het eenmalige studieleningschuldverlichtingsplan was goedgekeurd. De onderwerpregel was onnauwkeurig. De instantie van de vorige e-mail klopte.”

CNN rapporten dat Accenture Expert services, de leverancier in kwestie, menselijke fouten de schuld gaf van de verkeerde onderwerpregel.

Het Hooggerechtshof zal in februari 2023 argumenten horen more than de vraag of het programma voor het kwijtschelden van studieleningen legaal is, fulfilled een advies dat waarschijnlijk in juni volgt. Mocht de rechtbank een gunstig vonnis uitspreken voor de regering, dan zouden miljoenen die in aanmerking komen voor het programma $ 10.000 tot $ 20.000 van hun federale studentenschuld kwijtgescholden kunnen zien.

Ondertussen blijft de pandemische betalingspauze van president Biden, die oorspronkelijk eind dit jaar zou aflopen, van kracht gedurende twee maanden na de hoorzitting van het Hooggerechtshof, eindigend in de vroege zomer van 2023. Als het programma voor het vergeven van studieleningen nieuw leven wordt ingeblazen, tot 40 miljoen Amerikanen komen in aanmerking.

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.