March 24, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

5 items die u bovenaan de checklist voor uw website-audit moet plaatsen

4 min read

Een bedrijf kan de beste articles ter wereld maken, maar als zijn site niet is opgezet voor succes, zal niemand hem vinden.

Leer hoe u inhoud kunt maken die SEO verbetert

Een reeks verstoringen kan ertoe leiden dat bezoekers uw internet site verlaten voordat ze enige waarde uit uw inhoud halen. Zo ontstaat een laadtijd van langer dan drie seconden meer dan de helft van de websitebezoeken in de steek gelaten. Opnieuw laden of het formaat wijzigen om op een mobiel apparaat doorway de website te navigeren, is een andere ergernis. En een enkele pop-up kan ertoe leiden dat een ooit bereidwillige bezoeker zijn notebook dichtslaat of zijn telefoon door de kamer gooit.

Een technisch verantwoorde web site is gebruiksvriendelijk, laadt snel en wordt gemakkelijk gecrawld door bots van zoekmachines. Als uw site de juiste technische opzet heeft, kunnen zoekmachines gemakkelijker begrijpen waar uw internet site more than gaat en kunt u uw doelgroep bereiken in de zoekresultaten. Van daaruit kunt u zinvolle verbindingen smeden achieved uw ideale potential customers.

Maar hoe weet u of uw site actief is en goed genoeg presteert om bezoekers betrokken te houden?

Hoe u uw internet site kunt verbeteren in 5 technische stappen

De volgende technische overwegingen kunnen een soort controlelijst voor web page-audits vormen die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat uw site optimaal presteert. Dit is natuurlijk geen uitputtende lijst, maar het is een goed startpunt voor het maken van een sterke, goed presterende website die goed scoort. Laten we erin duiken!

1. Pas de laadsnelheid van uw pagina aan.

Wanneer u leert hoe u een site moet repareren, moet de laadsnelheid bovenaan uw lijst staan. Het is de variable die het potentieel heeft om een ​​deur voor het gezicht van uw prospect te sluiten in plaats van ze hartelijk te verwelkomen in uw wereld. Het is ook een belangrijk Search engine optimisation rangschikkingsfactor. Een optimale laadsnelheid van de pagina is één tot twee seconden. Laat het veel langer slepen en bezoekers zullen het opmerken en beginnen te denken dat ze op een antiek zijn gestuit.

U kunt uw laadsnelheid controleren door een tracker-app te gebruiken (zoals de Chrome-extensie voor het laden van pagina’s) en de paginasnelheid te vergelijken fulfilled het bouncepercentage. Verwijder of stroomlijn alle functies die uw web page naar beneden slepen – zoals onnodige plug-ins, te grote afbeeldingen of een gebrek aan caching – en u zou die statistieken moeten zien verbeteren.

2. Migreren naar HTTPS.

HTTPS staat voor HyperText Transfer Protocol Protected en is een veiligere manier om een ​​website te hosten. Om te beginnen is elke web page die nog steeds is gecodeerd als HTTP gemarkeerd als “niet veilig” doorway verschillende browsers, waaronder Chrome. Het belangrijkste is dat de toevoeging van het SSL/TLS-protocol betekent dat alle gegevens die by using uw web site lopen, worden versleuteld, zodat uw web site als een betrouwbaardere bron in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Als u op dit second geen HTTPS gebruikt, is dat wel zo niet te moeilijk om te migreren doorway een SSL-certificering te kopen, een again-up van uw site te maken en al uw interne back links om te leiden naar HTTPS.

3. Gebruik een Search engine optimisation-vriendelijke URL-structuur.

URL’s fungeren als wegwijzers voor de verschillende pagina’s van uw website, en hun parameters stuur cruciale informatie om gebruikers naar de juiste plek te leiden. URL’s verschijnen ook in zoekresultaten naast uw paginatitels en metabeschrijvingen. Dus doorway deze oneliners zo beknopt en zinvol mogelijk te maken, kunnen mensen begrijpen waar de one-way links hen naartoe zullen leiden en kunnen ze worden aangemoedigd om door te klikken.

Om URL’s Search engine marketing-vriendelijker te maken, kunt u overwegen om zoekwoorden op te nemen, beschrijvende en gemakkelijk te ontleden taal te gebruiken en pagina’s in relevante categorieën te sorteren die gebruikers kunnen helpen ze te begrijpen.

4. Look at je mobielvriendelijkheid.

Mobiele apparaten zijn nu verantwoordelijk voor het grootste deel van het internetten, dus er is geen excuus voor een web site die slecht laadt op een mobiel scherm. Google pakt ook mobielvriendelijkheid aan met een reeks van mobiel gestuurde updates naar zijn classificatiesysteem, waarin staat dat “hoewel het niet vereist is om een ​​mobiele versie van uw pagina’s te hebben om uw inhoud in de zoekresultaten van Google te laten opnemen, het ten zeerste wordt aanbevolen.”

Blijf controleren en je mobielvriendelijkheid updaten als onderdeel van uw reguliere technische web site-audits. Denk hierbij aan het overschakelen naar HTTPS, het controleren van laadtijden voor afbeeldingen en pagina’s en ervoor zorgen dat knoppen of phone calls-to-action op de juiste schaal worden weergegeven op mobiele schermen.

5. Omarm gestructureerde gegevens.

Hebben gestructureerde gegevens betekent het organiseren van de informatie op uw web-site op een manier die nuttig is voor zoekmachines en zoekers. Het is een gestandaardiseerd formaat dat ervoor zorgt dat internet websites dezelfde taal spreken. Veel web site-eigenaren gebruiken nog steeds geen gestructureerde gegevens, maar het is een noodzakelijke functie geworden dankzij de voorkeur van Google voor websites in gestandaardiseerde formaten.

Het hebben van gestructureerde gegevens kan u ook in de race brengen voor voordelen zoals uitgelichte fragmentenhogere klikfrequenties en snellere indexering omdat u Google helpt uw ​​inhoud gemakkelijker te vinden en te begrijpen.

Bij het overwegen hoe u uw web-site kunt verbeteren, a technische website-audit kan een geweldige plek zijn om te beginnen. Voer de acties uit waarvan u weet dat ze uw web page sneller, leesbaarder en veiliger maken, terwijl u vertrouwd raakt achieved het allerbelangrijkste algoritme van Google en zoekers helpt u te vinden in de zoekresultaten.

Nieuwe call-to-action

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.