June 6, 2023

Types Investments

Uniek bedrijf

12 redenen waarom ExpoPlatform de ideale keuze is voor slimme evenementen

4 min read
12 redenen waarom ExpoPlatform de ideale keuze is voor slimme evenementen

Expoplatform

Evenementen zijn geëvolueerd om slimmer, waardevoller en samengesteld te worden doorway steeds meer gedigitaliseerde componenten. B2B-shows zijn nu verbeterd met hoogwaardige datagestuurde digitale tools die waarde creëren voor bezoekers in elke fase, en ze zorgen ook voor een hoge ROI voor exposanten. Deze Good Situations hebben slimme oplossingen nodig zoals ExpoPlatform. Uitgerust satisfied krachtige functies zoals AI-matchmaking, direct intelligence, Intelligent Party-app, gehost kopersprogramma, enz. – ExpoPlatform is goed gepositioneerd om een ​​zeer persoonlijke en betekenisvolle evenementervaring te bieden voor bedrijven en gurus.

Hier zijn 12 redenen waarom ExpoPlatform de ideale keuze is voor uw evenementen:

1. Het meertalige system voor internationale organisatoren

ExpoPlatform helpt organisatoren achieved hun publiek te communiceren in hun eigen taal en maakt het gemakkelijker om een ​​breder wereldwijd publiek te bereiken. Het is een meertalig platform dat in 12 talen kan worden vertaald. Dit verlaagt de toetredingsdrempels voor internationale organisatoren en maakt hun evenementen toegankelijker voor mensen van over de hele wereld. ExpoPlatform is een van de beste slimme evenementenplatforms in de wereld.

2. AI-aangedreven personalisatie

Netwerken is de levensader van evenementen. De AI-matchmaking-resource van ExpoPlatform heeft een unieke persoon-tot-item-functie waarmee organisatoren gebruikers kunnen verbinden met andere afgevaardigden en gepersonaliseerde matches kunnen krijgen voor inhoud, bedrijven en meer. Dit is vergelijkbaar met aanbevelingen van Amazon of Netflix die hun publiek verslaafd houden.

3. Flexibiliteit om aan te passen aan het form evenement

B2B-demonstrates omvatten diverse branchebranches en zijn er in verschillende groottes. ExpoPlatform biedt een breed scala aan modulaire oplossingen die kunnen worden gebruikt om bouw een ervaring op maat voor elk publiek. Organisatoren kunnen kiezen uit function-application, registratie en event-websitemodules tot meer complexe oplossingen in interactieve plattegronden, lead intelligence en gehoste kopersprogramma’s.

4. Laat je evenementengemeenschap groeien

ExpoPlatform biedt een 365 local community-oplossing satisfied meer functies dan andere 365 gemeenschapsplatforms waarmee organisatoren het hele jaar door contact kunnen maken met hun publiek. Functies gebruiken zoals gemeenschapsgroepen, on-demand webinars en marktplaatsen voor exposanten, zodat ze deelnemers kunnen betrekken en een kant-en-klare pool van qualified prospects kunnen creëren.

5. Houd volledige controle over uw gegevens

Fulfilled ExpoPlatform kunnen eventprofessionals er zeker van zijn dat hun gegevens volledig onder controle blijven. Het gegevensbeleid van ExpoPlatform geeft organisatoren de volledige macht about klantgegevens en neemt tegelijkertijd de rol van verwerker op zich. Er worden geen gegevens gedeeld satisfied derden en indien nodig verwijderd. Hierdoor onderscheidt het zich van andere aanbieders van evenementtechnologie die publieksgegevens kunnen delen met andere organisatoren en adverteerders.

6. Het is een productontdekkingsplatform!

ExpoPlatform helpt het hele jaar door de bedrijfsgroei te stimuleren door kopers een breed scala aan opties te bieden om nieuwe producten en diensten te ontdekken. Fulfilled functies zoals AI-productaanbevelingen, showcase-hubs en een RFI-aanbestedingstool voor Productzoeker, is er altijd wel iets nieuws in de maak.

7. Eén dashboard voor ROI van exposant

Een uniform dashboard biedt een overzicht van de activiteit van de deelnemers en analyseert de ROI van de exposant. Alle kopersinformatie is op één plek zichtbaar – interacties, downloads, standscans en leadscores – waardoor het gemakkelijker wordt om betrokkenheid bij te houden en te zien welke gebieden verbetering behoeven. Hierdoor kunnen exposanten on-the-fly wijzigingen aanbrengen en vergaderingen met prospective clients inplannen.

8. Gehoste kopersservices voor VIP’s

Met de gehoste kopersbeheerservices van ExpoPlatform kunnen organisatoren volledig beheerde VIP-conciërgeservices creëren. Het stroomlijnt de organizing en communicatie van evenementen en helpt bij het automatiseren van tal van taken die verband houden achieved het beheer van een gehost kopersprogramma. Dit omvat het kwalificeren van kopers, het plannen van vergaderingen, het beheren van reisroutes en het beoordelen van het succes van vergaderingen.

9. Geen code websitebouwer

Heb je geen ervaring fulfilled coderen? Geen problemen! ExpoPlatform’s ‘no code’ evenementwebsitebouwer gebruikt een slepen-en-neerzetten-indeling om een ​​visueel aantrekkelijke, interactieve web site te maken die is geïntegreerd met de evenementenagenda, sprekers en sponsors. Organisatoren kunnen het bereik van hun evenementen vergroten door verschillende promotionele functies en resources te gebruiken.

10. Exposantenhandboek om op schaal te managen

Voor een grootschalige beurs kunnen organisatoren het exposantenhandboek gebruiken om exposanten op schaal te managen. Het bevat checklists en taakmeldingen, e-mailautomatisering voor herinneringen en biedt een overzicht in vogelvlucht van alle exposantenprofielen en hun gegevens.

11. Alles-in-één oplossingen voor lead intelligence

Het guide-retrieval-systeem van ExpoPlatform helpt bij het scannen van contacten, het kwalificeren van prospects en het koesteren van potential customers vanuit één enkele bron. Functies voor het scannen en scoren van leads elimineren de behoefte aan visitekaartjes en krijgen volledige informatie above bedrijfsprofielen, producten en standen.

12. Wise Occasion-application

De meeste functies van de evenementenbeheersuites van ExpoPlatform zijn AI-matchmaking, vergaderingen, agenda, plattegrond, gehoste koper en leadinformatie die ook is geïntegreerd in de mobiele app. Hierdoor kunnen bezoekers en exposanten hun evenementervaring fulfilled één klik op de knop maximaliseren. Voor organisatoren biedt de application een gecentraliseerd system om het evenementenbeheer te verbeteren met realtime gegevens en analyses, betrokkenheid en comments.

Jeena Alfredo is een gepassioneerde digitale marketeer bij The Organization Targets. Ze werkt samen satisfied andere bedrijven om hen te helpen de relatie fulfilled The Enterprise Objectives voor de publicaties te beheren.

Leave a Reply

typesinvestments.nl | Newsphere by AF themes.